Time out

hmm mislim da to sto ti opisujes je raskid, a pauza je po dogovoru...
Замисли да ти дечко којег обожаваш каже да жели паузу.
Било би ти баш :cool:? Не верујем.
Али он хоће а ти се повинујеш томе јер ти је стало.
Па сад, ако волиш да те овако муче, мучи и ти друге. :neutral:

U mom drustvu je trenutno aktuelna "pauza" medju parovima, koju jedni smatraju alarmom za uzbunu (jer nesto vise ocigledno nije kako treba) i padom sistema, a drugi kao osvezenje i vreme za punjenje baterija. Zanima me vase misljenje i odgoror na pitanje-cemu to?:dontunderstand:

To mu dođe kao rešavanje zadatka iz matematike, nikako da nađeš ređenje, pa onda baciš svesku i odeš da blejiš po netu a onda se vratiš i rešiš ga očas-posla...
Ono što konfuzno pokušavam da sročim je sledeće: neke stvari se bolje sagledaju i pojme kada se čovek malo odmakne, kada zauzda emocije na tren....
Poznajem parove koji su imali "predah" nakon duge veze (što nije nužno značilo da su odmah poleteli na partiju sexa sa nekim drugim) i onda su se vratili jedno drugom... A neki su nastavili dalje, upoznali neke nove ljude, zaljubljivali se i odljubljivali a bivša ljubav im je ostala samo uspomena....

To mu dođe kao rešavanje zadatka iz matematike, nikako da nađeš ređenje, pa onda baciš svesku i odeš da blejiš po netu a onda se vratiš i rešiš ga očas-posla...
Ono što konfuzno pokušavam da sročim je sledeće: neke stvari se bolje sagledaju i pojme kada se čovek malo odmakne, kada zauzda emocije na tren....
Poznajem parove koji su imali "predah" nakon duge veze (što nije nužno značilo da su odmah poleteli na partiju sexa sa nekim drugim) i onda su se vratili jedno drugom... A neki su nastavili dalje, upoznali neke nove ljude, zaljubljivali se i odljubljivali a bivša ljubav im je ostala samo uspomena....

Meni eto zapala ta jedna reč za oko. I nekako se setim čika Frojda koji reče da ne postoje slučajne omaške. :mrgreen:

Back