DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
I sta kazete...?
Nije lako praviti decu?
![]()
pa dobro prijo sunce mu jebbem pa desi ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta kazete...?
Nije lako praviti decu?
![]()
I sta kazete...?
Nije lako praviti decu?
![]()
pa dobro prijo sunce mu jebbem pa desi ti![]()
gde lako ako je moranje
aj duso na seks, sad nam je dobra temperatura
Kisssssss
Evo tu sam. Svratim da vas vidim.
Srbija prepuna takvih, tih spokojnih, prozračnih tenova, nežne bašunaste kože i egzotike.
To se kaže ,,Nema za Rajka kapa,,
To se kaže ,,Nema za Rajka kapa,,
Nisam upoznat sa Rajkom i kapama, samo znam ono što viđam... Nije da nema, ali i ti sama znaš da si onaj odgovor napisala isprovocirana uvodnim postom, te si i ti preterala na vaganju sa ženske strane.
Nisam upoznat sa Rajkom i kapama, samo znam ono što viđam... Nije da nema, ali i ti sama znaš da si onaj odgovor napisala isprovocirana uvodnim postom, te si i ti preterala na vaganju sa ženske strane.
Pravo je zadovoljstvo razgovarati sa razumnim čovekom na forumu. Svi preterujemo kad smo isprovocirani, kao da branimo poslednju kap sopstvene krvi. Pokušaću da budem umerenija u daljem toku.
Pravo je zadovoljstvo razgovarati sa razumnim čovekom na forumu. Svi preterujemo kad smo isprovocirani, kao da branimo poslednju kap sopstvene krvi. Pokušaću da budem umerenija u daljem toku.
Takođe
Doduše, sad kad razmilim i jeste dosta preterao. Samo što bih se ja nasmejao kada bi mi neko rekao "vi posle pedesete ne vredite ništa", jer ko ume da uživa u životu njemu i vrede, tako da to više govori o njemu nego o ženama.
A kad smo već kod toga, tačno je to da žene teže rađaju u tim godinama, ali je tačno i da dosta muškaraca pokosi srčani u 50-im i 60-im. Tako da je o tome izlišno i pričati.![]()
e sad jos samo da se izljubite...![]()