Tijana mrtva,egzekutor ziv...

GODFATHER10

Iskusan
Poruka
6.064
Svejedno dal' robijao dozivotno ili 40 god.Skotina dise i jede.
Dal; je vreme za uvodjenje smrtne kazne u Srbiji,i dokle
ce se stalno pozivati na humanost nekih NVO idiota ,kad su
u pitanju okorele ubice.
Po ,meni nepravda je da ubica dise,ali za Srbiju i NVO iz opravdanih
razloga je humano da budala bude ...Eto,po kazni iza resetaka.

u pitanju okorele ubice.
Samo smrtna kazna je besmislena.. Ja bi doneo zakon kojim se coveku osudjenom na smrtnu kaznu potom povade organi i tako se spasi par ljudi. Ili ga ubaciti da radi nesto fizicki zahtevno ili ucestvuje u nekim eksperimentima.
Ali naravno, posto nas sistem nije savrsen, postojala bi mogucnost da nevin covek odsluzi kaznu ;) Najbolji pokazatelj za to je SAD koja ima visoku stopu nevinih pogubljenih ljudi.

Jutros me vode emocije ,jer mi je pun K....Monstruma,koji
se izivljavaju nad decom.Ako,je otac zbog neceg kriv,izvoli
obracunaj se se njim,ali ne serator(i) nadju da se izivljavaju nad
devojcicom ili devojkom,kako ko vidi,od 15 god.Zivota....

Ma,nek povade organe,ali ja mu ne bi dao da dise...Cak sta vise
uveo bi smrtnu kaznu ,nad ubicom istom merom ,kao sto je mucio ili ubio,
ili ucino istovremeno,sa oduzimanjem zivota.

Pa,dokle vise...Ovaj zverski ubije od batina Vladislavu,ovaj ubije Tijanu,
onaj raskomada decaka,onaj na mostu pokosi momka i do danas nista....
Itd,itd...SMRTNA KAZNA ,I AU P.M.!!

Poslednja izmena:
u pitanju okorele ubice.
sto smrtna,bolje bi bilo kad biimali radne logore,i da radi dok ne crkne...smrta kazna je nelogicna,nit je on nesto kaznjen,a i nemamo korosti kao drzava od toga..ovako,prvo kastravija,pa asov pa ce da kopa dok ne crkne..

Samo smrtna kazna je besmislena.. Ja bi doneo zakon kojim se coveku osudjenom na smrtnu kaznu potom povade organi i tako se spasi par ljudi. Ili ga ubaciti da radi nesto fizicki zahtevno ili ucestvuje u nekim eksperimentima.
Ali naravno, posto nas sistem nije savrsen, postojala bi mogucnost da nevin covek odsluzi kaznu ;) Najbolji pokazatelj za to je SAD koja ima visoku stopu nevinih pogubljenih ljudi.

da al zato mogu da se iskoriste radno sposobni za najsurovije polozaje...a mogu i da se povecaju kazne...
u savkom slucaju te stvari vezane za decu najcesce oni 'drugovi' u zatvoru sankcionisu;)

u pitanju okorele ubice.

Grešiš druže. Skota treba pustiti da ostatak svog bednog života proživi u paklenim mukama koje uključuju težak rad, maltretiranje, i sve oblike ugnjetavanja dok skotina ne digne ruku na sebe.

da al zato mogu da se iskoriste radno sposobni za najsurovije polozaje...a mogu i da se povecaju kazne...
u savkom slucaju te stvari vezane za decu najcesce oni 'drugovi' u zatvoru sankcionisu;)

Ima radno sposobnih ,ako mislis na americku taktiku
oni u lancima,a policija na konjima dok,rade,ali to bi ja za
one ,koji nisu izvrsili zlocin ubistva ,a posebno dece i maloletnih lica.

Ima radno sposobnih ,ako mislis na americku taktiku
oni u lancima,a policija na konjima dok,rade,ali to bi ja za
one ,koji nisu izvrsili zlocin ubistva ,a posebno dece i maloletnih lica.

mislim na tako nesto al malo surovije..

- - - - - - - - - -

ubice ga u zatvoru mamu mu iebem

ako ga ne stave u samnicu,u svakom slucaju najebo je(ako sam sebi ne presudi do tada)..

Mnogo kenjate stvarno.Da je dve godine starija bila bi po vama ******.
To neumereno emotivno ponasanje koje je izraz totalne nesvesti i gluposti vidjam stalno po ulicama Srbije, Beograda ponajvise.

A ovde nije seksualno izivljavanje u pitanju pa zatvorske kolege to nece tako ni tumaciti, narocito ako je dug u pitanju.Da je na slici neka strokava romkinja, emocije bi vam bile kao prema nezasecerenom caju.

Mnogo kenjate stvarno.Da je dve godine starija bila bi po vama ******.
To neumereno emotivno ponasanje koje je izraz totalne nesvesti i gluposti vidjam stalno po ulicama Srbije, Beograda ponajvise.

A ovde nije seksualno izivljavanje u pitanju pa zatvorske kolege to nece tako ni tumaciti, narocito ako je dug u pitanju.Da je na slici neka strokava romkinja, emocije bi vam bile kao prema nezasecerenom caju.

O,cem ti prices majke ti mile???
Znaci po nama da ima 17 god.Bila bi sta ******? Sta *****,sta si mislio?
Neumereno emotvno ponasanje,kazes? Svaka emocija je jaka ,kad je u pitanju dete.
Kad vec pominjes kenjanje,onda da bi prestao TI kenjati i videti komentare
,o stradalom maloletnom Romu,pa komentarisi.
I,otkud ti znas dal je ubica devojci ista radio po pitanju seksulanog izivljavanja?
Ubijena je ,bilo seksualnog izivljavanja ili ne....Bila to Romkinja ili belkinja smrtna kazna
treba da se uvede,a ti ne glumi ludilo u takvoj meri!

Ovakav zlocin nece biti okarakterisan ni kao stravican, nego kao ubistvo maloletnika, jer tako i jeste.
Nema sta vise da se prica.Niti je bilo izivljavanja seksualne prirode, niti je bilo fizickog maltretiranja, sto bi se reklo cisto poluamatersko ubistvo.
Ako se poveze sa zelenasima i dugovima oca, moze da ispadne kriminalno udruzivanje i nista vise od toga.

Da li bi bilo uredu da ubiju tvoje dete koje je staro 18 godina i 5 dana?Da li bi emocija bila manja?Zaboga, zivelo je 3 godine vise, jel to logika?
Svako ubistvo necijeg deteta je ubistvo necijeg deteta.
Ako se dokaze, a najverovatnije hoce, ovo ce biti ciljano ubistvo, sto zrtvu cini metom bez obzira koliko godina imala.
Kad je onaj mladic ubio drugog mladica zbog duga od 500e u okolini Nisa, isto je bilo ciljano ubistvo.Mladic je zrtva, ne devojka, cilj je takodje, dobio metak u celo, nije udavljen.
Nema mucenja u oba slucaja.
Starost ubice?
E to jeste razlicito.

Sve negde do 26, 27, svakom je roditelju njegovo dete malo i mlado dete, nestasalo, tek treba da zivi....
A zrtva je ciljana, tako da nije nejakost faktor u izboru zrtve.

Ovakav zlocin nece biti okarakterisan ni kao stravican, nego kao ubistvo maloletnika, jer tako i jeste.
Nema sta vise da se prica.Niti je bilo izivljavanja seksualne prirode, niti je bilo fizickog maltretiranja, sto bi se reklo cisto poluamatersko ubistvo.
Ako se poveze sa zelenasima i dugovima oca, moze da ispadne kriminalno udruzivanje i nista vise od toga.

Da li bi bilo uredu da ubiju tvoje dete koje je staro 18 godina i 5 dana?Da li bi emocija bila manja?Zaboga, zivelo je 3 godine vise, jel to logika?
Ako se dokaze, a najverovatnije hoce, ovo ce biti ciljano ubistvo, sto zrtvu cini metom bez obzira koliko godina imala.
Kad je onaj mladic ubio drugog mladica zbog duga od 500e u okolini Nisa, isto je bilo ciljano ubistvo.Mladic je zrtva, ne devojka, cilj je takodje, dobio metak u celo, nije udavljen.
Starost ubice?
E to jeste razlicito.

Sve negde do 26, 27, svakom je roditelju njegovo dete malo i mlado dete, nestasalo, tek treba da zivi....

Jel ti imas decu??

Jel ti vidis da procitas sta pise gore?
Nemam ja vise sta da raspravljam sa tobom i slicnima, za normalnog je napisano sta treba, a ko hoce da se pravi neuravnotezeno emotivan, nek se pravi.
Kao da je srce manje bolelo onu majku sto je doktorka vracala tri puta recima da joj bebi nije nista dok beba nije umrla u rukama?
Nemam milosti prema svim kvaziemotivcima u Srbiji, narocito ako traze krsenje zakona zarad ispunjenja svoje kvaziemotivnosti i utiska nepravde.Previse su zla naneli Srbiji.Previse nerazumnosti, previse subjektivnog , previse medijskog, previse slatke estetike i privida.

Nemam ja vise sta da raspravljam sa tobom i slicnima, za normalnog je napisano sta treba, a ko hoce da se pravi neuravnotezeno emotivan, nek se pravi.
Kao da je srce manje bolelo onu majku sto je doktorka vracala tri puta recima da joj bebi nije nista dok beba nije umrla u rukama?
Nemam milosti prema svim kvaziemotivcima u Srbiji, narocito ako traze krsenje zakona zarad ispunjenja svoje kvaziemotivnosti i utiska nepravde.Previse su zla naneli Srbiji.Previse nerazumnosti, previse subjektivnog , previse medijskog, previse slatke estetike i privida.
a otkud ti znas da nama nije zao i do svih ostalih i da godfather i svi ostali nisu billi u fazonu,a jesu,da treba i za sve ostalo da se uvede teza kazna...mi se zgrazavamo nad sudbinom te devojke,ali to ne znaci da cutimo i bas nas briga za sve ostalo...ostalom procitaj predhodne postove...

Iskreno ,kad se nadje smarac ,gde svi osudjuju ubistvo,kao sto je ovako,
i kad se robin hud poput tebe nesto pocne kliberiti ,a nikome nije jasno zasto
te pocinjes sa ovakvim stavovima da svi mi kenjamo,onda mi se vise tvoj post NE CITA.
I,jos nesto ne pominji mi decu u konteksu ,kao si gore naveo ,jer sam otac dva deteta,
i reagujem emotivno na takve stvari.A,ti some ...Ako mislis da sam kvazi emotivac,
ili da smo neuravnotezno emotivni,kad budes imao decu,pozelet cu ti da zbog
KVAZI EMOCIJA svaki dan ,iz odredjenih razloga pratis decu u ,i iz jaslica,vrtica,i skole.
Sa,strahom!

Starost ubice?
E to jeste razlicito.

vidis na tvom primeru i ovog mesara da nisu svi ljudi sveta isti i ne zasluzuju isto

Tacno nismo isti.Ali iz ugla potencijalne pretnje meni je godfather cesca i opasnija varijanta od mesara, npr.
Nemam dodira sa zelenasima, mada kod njih dobijes dodir i kad ne zelis.
A kvaziemotivnih koliko ti volja po Srbiji.Ako objave sutra za neku drugu poteru, visok muskarac kao opis, malo im fali da reaguju i nevin da dobije teske povrede samo zato sto je sedeo u parku na klupi pored neke tinejdzerke a matoriji je.Njegov strah nije opravdanje za ono sto cini.A rasterecenje za svoj strah mora da nadje na drugi nacin, ne kroz osvetu, ne kroz poruku svetu u ostrascenoj kazni.

Imam uskustva sa takvim ostrascenim reakcijama u Srbiji i stetom koju nanesu u prvom talasu direktno , a i stetom "cobanin koji je vikao vuk vuk" koja je naknadne, posledicne prirode...

Tacno nismo isti.Ali iz ugla potencijalne pretnje meni je godfather cesca i opasnija varijanta od mesara, npr.
Nemam dodira sa zelenasima, mada kod njih dobijes dodir i kad ne zelis.
A kvaziemotivnih koliko ti volja po Srbiji.Ako objave sutra za neku drugu poteru, visok muskarac kao opis, malo im fali da reaguju i nevin da dobije teske povrede samo zato sto je sedeo u parku na klupi pored neke tinejdzerke a matoriji je.Njegov strah nije opravdanje za ono sto cini.A rasterecenje za svoj strah mora da nadje na drugi nacin, ne kroz osvetu, ne kroz poruku svetu u ostrascenoj kazni.

Imam uskustva sa takvim ostrascenim reakcijama u Srbiji i stetom koju nanesu u prvom talasu direktno , a i stetom "cobanin koji je vikao vuk vuk" koja je naknadne, posledicne prirode...
Kad mi pominjes decu ,u onakvom kontekstu,DA!
Ima i razloga da ti budem pretnja.
A,to sto glumis ludilo ,sa KAO nekim tvojim iskustvom ,to mozes
farbati nekog drugog,ovde ,ne!
Ti,treba jos mnogo da emotivno sazres,a to ce ti se desiti kad budes imao
decu,ako i tada budes glumatao ,kao ti iskustvena faca ,onda ta tvoja pasivnost u karakteru
ce osetiti tvoja deca...Bice im zao sto im je padre takav.

Back