Tijana Dapcevic

Ma sve jedno konj ili krava, ili bilo koja živuljka. Lepa ili ružna. Niska ili visoka.Totalno je nije bitno da li lepo peva ili ne.Stvar ukusa. Ali...............U Srbiji se uspeh ne oprašta. A kritike od Kvazmoda zvana (zvanog) pevaljka su više nego smešne.

Ma sve jedno konj ili krava, ili bilo koja živuljka. Lepa ili ružna. Niska ili visoka.Totalno je nije bitno da li lepo peva ili ne.Stvar ukusa. Ali...............U Srbiji se uspeh ne oprašta. A kritike od Kvazmoda zvana (zvanog) pevaljka su više nego smešne.

tijana uspesna?
ne bih se slozila.kvalitetan pevac jeste,ali nikako nije ni uspesna ni popularna.
od nje je cak popularnija moderna pevacica,bar ovde na vorumu

tijana uspesna?
ne bih se slozila.kvalitetan pevac jeste,ali nikako nije ni uspesna ni popularna.
od nje je cak popularnija moderna pevacica,bar ovde na vorumu

Pa kako ste onda otvorili temu ako nije uspesna, popularna i zavisi sta ko smatra uspehom!
A što se tiće provokatora Pevaljke,uspešna priznajem. Jer jedino logčno objašnjenje je da je to likčina koja se sprda, suprotno ,ima jeziv problem u glavi

Inače moj muzički ukus je totalno drugačiji. Retko ko me interesuje sa domaće scene!!!

Pa kako ste onda otvorili temu ako nije uspesna, popularna i zavisi sta ko smatra uspehom!!
ma,ako je otvorena tema ne mora da znaci da je uspesna.ona je samo javna licnost...nije lose otvoriti tako temu,da malo izogovaramo i napljujemo,a ko zasluzuje i pohvalimo
eto,ja sam na temi pozoriste otvorila temu `nebojsa bakocevic gde je`,a covek daleko od toga da je uspesan

ma,ako je otvorena tema ne mora da znaci da je uspesna.ona je samo javna licnost...nije lose otvoriti tako temu,da malo izogovaramo i napljujemo,a ko zasluzuje i pohvalimo
eto,ja sam na temi pozoriste otvorila temu `nebojsa bakocevic gde je`,a covek daleko od toga da je uspesan

Danas se svaka budala moze nazvati javnom licnoscu..Ne znam samo cime je ona to zasluzila.. :bljak:

Jadno je i bedno kada se necije duse hrane pljuvanjem .
ša je tebi mico?ti bas ozbiljno shvatas vorum.
pa sto ne bih malo popljuvala one kojima nas şiluju‚svakodnevno preko javnih glasila.toliko zaslužuju,

pa eto,kako sam ja jadna i bedna...ali šab me gabri,vazno da je moja dusa nahranjena

Back