Tihomir Stanić -PREDSEDNIČKI KANDIDAT OPOZICIJE 2022.?

Da li bi glasali Tihomira Stanića kao kandidata opozicije na izborima 2022.?

• DA

glasova: 3 27,3%
  • NE

glasova: 8 72,7%

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Ali ovo što ja tvrdim može i empirijski da se dokaže.

Ponudi sutra ljudima autentičnu monathističku opciju iza koje nedvosmisleno stoji i naš Kralj pa ćeš se i sam uveriti u saldo.

Problem je u tome što ti ne govoriš o tome šta je empirijski dokazano, već šta TREBA da se dokaže.

U redu je zastupati neke stavove o budućnost; predstavljati ih kao neporecive činjenice, odnosno doslovno preslikavati svoje mišljene na ogromnu masu ljudi, to je već nešto sasvim drugo (propaganda).

Pre Ustanka svakako treba objediniti monarhiste u jednu potpuno nezavisnu političku opciju.

Без дипломатије и договора устаника са великима о уређењу у Монархију, не вреди ништа радити.

Како су подржали Вучића / Николића 2008 и 2012, тако могу и неког кандидата који ће предати Деспотију престолонаследнику у Монархију.

Problem je u tome što ti ne govoriš o tome šta je empirijski dokazano, već šta TREBA da se dokaže.

Ne, ne, 2013. istraživanja javnog mnjenja su pokazivala da Monarhija ima podršku od 49,2% u narodu.

Konsenzualno su hunta sns, sps i opozicija, tadićevci i ostali skočili kako Monarhije u Srbiji više biti neće i nakon toga ugušili svako pominjanje njene restauracije.

To je više nego jasan empriijski dokaz jer pored procenata iz ovog zapleta se može zaključiti da se nomenklatura najviše plaši upravo takvog raspleta.

U redu je zastupati neke stavove o budućnost; predstavljati ih kao neporecive činjenice, odnosno doslovno preslikavati svoje mišljene na ogromnu masu ljudi, to je već nešto sasvim drugo (propaganda).

Opet, to nije nikakva projekcija već zaključak nastao iz veoma duge opservacije.

Без дипломатије и договора устаника са великима о уређењу у Монархију, не вреди ништа радити.

Како су подржали Вучића / Николића 2008 и 2012, тако могу и неког кандидата који ће предати Деспотију престолонаследнику у Монархију.
Baš tako.

I onaj koji tako bude uradio steći će velike zasluge i u istorijskom smislu.

Problem je što posmatraš (/te? Vidim da Mystic+ deli stavove po ovom pitanju) svet kroz oči Holivuda.

Ne postoji deus ex machina u stvarnom svetu. I to je ono što jeste, odista, empirijski dokazano.
Ne slažem se.

Naš Kralj se ne pojavljuje iznenada. Karađorđevići su već dva veka srpska Kraljevska porodica.

Srbi to nisu zaboravili.

Problem je što posmatraš (/te? Vidim da Mystic+ deli stavove po ovom pitanju) svet kroz oči Holivuda.

Ne postoji deus ex machina u stvarnom svetu. I to je ono što jeste, odista, empirijski dokazano.

Не то су политичке науке и и то слабо капираш.

Циљ је да се 1804. више не понови, јер им је требало много времена да нас поробе. Лажна Република је био изврстан апарат. Чим се мало подигнемо из тог импровизоријума, хоће да нас клепе.

Али они исто ако знају да једном када се ослободиш дахија и ропства, само чекаш прилику.

- -
Е, то јесу полиичке науке !

Не то су политичке науке и и то слабо капираш.

Циљ је да се 1804. више не понови, јер им је требало много времена да нас поробе. Чим се мало подигнемо хоће, да нас клепе.

Али они исто ако знају да једном када се ослободиш дахија и ропства, само чекаш прилику.

- -
Е, то јесу полиичке науке !

Ne, to je holivudski blokbasterizam senzacionalistički prozvan nekakvim političkim naukama.

Ne, to je holivudski blokbasterizam senzacionalistički prozvan nekakvim političkim naukama.

Не можеш политику сводити само на страначки живот.

Ти да би се бавио страначким стварима, треба познавати историју политике, историју пол. философије, пол.теорију, пол. социологију, међ.политику....

Иначе се претвараш у политиканта.

Apropo Cileta, život umetnika u Srbiji se može nazvati i pasjim pa nekima jednostavno ne zameram što moraju da šene pred svakom huntom ali samo kad su slobodnjaci kao što Marinković i jeste celog života.

Zašto ne Princ Aleksandar? Ne znamo, možda i hoće. Ne vidim nikakav problem.
Pa da je slobodnjak ne bi javno dao podršku SNS-u i Vučiću na izborima , znam brojne manje poznate i mnogo manje bogate umetnike koji se nisu uvaljalji u svinjac pa im ništa ne fali , a Cile sigurno ne bi bio na nijedan način ugrožen da nije potpisao to .
Nije on spremačica u opštini Žitoradja ili perač autobusa u Leskovačkom GSP-u da mu zavisi egzistencija od 30-40 iljada plate koju dobija članstvom u SNS ,jer drugi način faktički i nema da se zaposli .
Ne traži niko od njega da povede pobunu , ne mora ni da bude protivnik režima , ne mora ni da se izjašnjava o politici bilo kada , niko ga ne bi ništa ni pitao ...al pogotovo ne može da kaže "eto morao sam zlo vreme došlo " jer nikako nije morao .

Pa da je slobodnjak ne bi javno dao podršku SNS-u i Vučiću na izborima , znam brojne manje poznate i mnogo manje bogate umetnike koji se nisu uvaljalji u svinjac pa im ništa ne fali , a Cile sigurno ne bi bio na nijedan način ugrožen da nije potpisao to .
Nije on spremačica u opštini Žitoradja ili perač autobusa u Leskovačkom GSP-u da mu zavisi egzistencija od 30-40 iljada plate koju dobija članstvom u SNS ,jer drugi način faktički i nema da se zaposli .
Ne traži niko od njega da povede pobunu , ne mora ni da bude protivnik režima , ne mora ni da se izjašnjava o politici bilo kada , niko ga ne bi ništa ni pitao ...al pogotovo ne može da kaže "eto morao sam zlo vreme došlo " jer nikako nije morao .

Kralj je Kralj i snosovcima, spsovcima, dosovcima i svima ostalima. Što se Cileta tiče jasno sam dao do znanja da se ne slažem sa tim da primi orden ali ne biramo Cileta za Kralja.

Kralj nije partijski predsednik države.

Možda je tebi diskvalifikatoran faktor to što je neko bio uz aktuelnu vlast a meni i za one što su bili pre nje a naročito titoiste od kojih gorih nema niti ih može biti.

Tako da bi se zaustavilo Vrzino kolo uzajamnog diskvalifikovanja na ogromnu štetu ovo naroda Kralju se mora vratiti presto.

Председник Србије 2022-2032.

Време је да вратимо пристојност, поштење и знање у политички живот Србије.

Aleksandar-Kavcic.jpg
Bio bi idealan kad bi hteo da se kandiduje. Ali mislim da je već rekao da nema ništa od toga.

Što se tiče Stanića, nemam ništa protiv njega, naprotiv, ali realno on nije taj tip čoveka koji će da odbrusi naprednjačkim životinjama i da se hvata u klinč sa njima.

Ali, ne očajavajte. Čovek koji nam treba je tu.

Pogađate, mislim na dr Žuju.

Znanje, integritet, karijera, spašavanje ljudskih života, noga u doope prijekodrinskim funkcionerima... i organska netrpeljivost prema zna se kome. Šta ćeš više?

Podržimo našeg Žujketa!

Bio bi idealan kad bi hteo da se kandiduje. Ali mislim da je već rekao da nema ništa od toga.

Što se tiče Stanića, nemam ništa protiv njega, naprotiv, ali realno on nije taj tip čoveka koji će da odbrusi naprednjačkim životinjama i da se hvata u klinč sa njima.

Ali, ne očajavajte. Čovek koji nam treba je tu.

Pogađate, mislim na dr Žuju.

Znanje, integritet, karijera, spašavanje ljudskih života, noga u doope prijekodrinskim funkcionerima... i organska netrpeljivost prema zna se kome. Šta ćeš više?

Podržimo našeg Žujketa!
Žuja odbacio unapred Srbe Bosance i Krajišnike. Mada njih je Vučić toliko preuzeo da teško da mu ih iko može oteti. Dakle Žujo samo Dorčol i nešto Šumadija. Ne znam da li je dovoljno.

Back