TIHI SVEDOK

• Začetnik teme Začetnik teme jexyb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
anci86:
hej ljudi,
mozete da mi kazete zasto vise nema amande???
nisam gledala neko vreme i nisam u toku, ali takodje mislim da je bez nje different... Hvala
Pa ti malo duze nisi gledala! Amande nema u seriji skoro mesec dana.
Uglavnom, dr.Sam Ryan se vratila u Severnu Irsku, gde je i odrasla. U poslednjoj epizodi smo saznali da ima sina od nekih 30-ak god, kojeg je napustila odmah po rodjenju, pa se sada vratila da bude sa njim, dala je otkaz, a Leo je postao glavni.
Amanda Burton je izjavila da je 10 godina koilko je igrala ulogu Sam sasvim dovoljno,ali da je tu zavrsnu epizodu snimila zbog gledalaca. I tako je nas ostavila da se mucimo sa ovo troje, a ona otisla da snima novu seriju! :) :) :)

jexyb:
Pa ti malo duze nisi gledala! Amande nema u seriji skoro mesec dana.
Uglavnom, dr.Sam Ryan se vratila u Severnu Irsku, gde je i odrasla. U poslednjoj epizodi smo saznali da ima sina od nekih 30-ak god, kojeg je napustila odmah po rodjenju, pa se sada vratila da bude sa njim, dala je otkaz, a Leo je postao glavni.
Amanda Burton je izjavila da je 10 godina koilko je igrala ulogu Sam sasvim dovoljno,ali da je tu zavrsnu epizodu snimila zbog gledalaca. I tako je nas ostavila da se mucimo sa ovo troje, a ona otisla da snima novu seriju! :) :) :)

Serija je odlična i ja je pratim. Na hallmarku su stare serije koje idu ponedeljkom i sredom
u 22h. E sad jedino mi nije jasno, ja sam pogledala poslednju kada su je udarila kola. I
mislim da sam sledeću propustila. I ja tu skontala da je ona poginula, i da je zato više
nema u seriji.Znači interesuje me, šta je bilo posle udara auta, koja je bila sledeća epizo-
da, šta je bilo dalje.. :)

sanja011:
Serija je odlična i ja je pratim. Na hallmarku su stare serije koje idu ponedeljkom i sredom
u 22h. E sad jedino mi nije jasno, ja sam pogledala poslednju kada su je udarila kola. I
mislim da sam sledeću propustila. I ja tu skontala da je ona poginula, i da je zato više
nema u seriji.Znači interesuje me, šta je bilo posle udara auta, koja je bila sledeća epizo-
da, šta je bilo dalje.. :)
Odgledala sam i ja taj deo na Hallmark-u i takodje ne videh drugi deo. Mada mi se cini da sam ja to videla negde u toku vikenda kasno uvece.
Uglavnom, nije poginula, cak nije ni nesto ozbiljno povredjena. U tom poslednjem delu, onaj njen prijatelj policajac iz Irske se ispostavlja kao ubica onih mladica ciju obdukciju oni rade. Sam celu epizodu tripuje da je njen otac odgovoran za to,ali se na kraju ispostavi da je on ubijen bas zato sto je hteo da prijavi ubice. Sam na kraju epizode daje otkaz i ostaje u Irskoj kako bi upoznala sina koji treba da odsluzi zatvorsku kaznu.
Jedino sto ostaje nerazjasnjeno jeste ko je otac njenog deteta? :roll:
E,pa, nadam se da sam ti pomogla - prepricavanja mi nisu jaca strana. :p

Bicemo u kontaktu pa cu da ti kazem koje su mi sve serije(sa Amandom u glavnoj ulozi) stigle.Trenutno sam vrlo zazuzeta i nemam bas mnogo vremena za TV,ali stignem da odgledam po koju epizodu(sinoc nisam,a ni danas reprizu),nadam se da se nista bitno nije izdesavalo. :)

ana777:
Bicemo u kontaktu pa cu da ti kazem koje su mi sve serije(sa Amandom u glavnoj ulozi) stigle.Trenutno sam vrlo zazuzeta i nemam bas mnogo vremena za TV,ali stignem da odgledam po koju epizodu(sinoc nisam,a ni danas reprizu),nadam se da se nista bitno nije izdesavalo. :)
Vise serija sa Amandom??? DIVNO !!!!!!
Ne brini sinoc nisi nista propustila - barem meni nije bila neka interesantna prica (tri srednjoskolke koje su medjusobno poubijale ljude koje ne vole :) )
Ne znam da li si gledala , ali meni je prilicno zanimljiva bila ona prica sa Niki i Harijem! :p

To je unelo malo živosti!Nisu los par.
Nisam odgledala tu epizodu,potrudicu se da pogledam reprizu sutra.
Ostala mi je nerazjašnjena jedna stvarcica iz proteklih epizoda:KO JE OTAC DETETA DR SEM?

ana777:
Ostala mi je nerazjašnjena jedna stvarcica iz proteklih epizoda:KO JE OTAC DETETA DR SEM?
To nije receno!!!!!!!!! :rolleyes: Leo i Hari su licitirali da je neki njen decko iz mladosti , ali ona to nije potvrdila. Kako se ponasala prema sinu (sem kraja kada ostaje sa njim) , ja sam stekla utisak da je mozda bilo neko traumaticno iskustvo.

Nema na cemu =)
Mada imas jos jednu mogucnost da pogledas tu epizodu posto videh da HRT reklamira prikazivanje. Ne znam da li su vec poceli i od koje sezone daju.

To sam i ja pomislila,ali u jednom trenutku je rekla da nije mogla da ostane u svom rodnom mestu (i sa svojim detetom-KATASTROFA) JER ONDA NE BI POSTALA OVO STO JE SAD!
To me vrlo razocaralo :mad
Nadala sam se ce otkriti ko je otac,ali...
No ,bez obzira,vrlo mi sedopala njena uloga.

Ja sam pravi shok prezivela cinjenicom da uopste ima sina, jer je par epizoda pre toga pricala Leu kako stalno sanja dete koje nikada nece imati i kako kad je imala priliku karijera joj je bila vaznija. I onda kao grom iz vedra neba tras - sin od 30 godina!
Mada mislim da su scenaristi to na brzinu smislili jer je Amanda htela da napusti seriju, pa je bilo daj sta das! Zato je i ostalo sve nerazjasnjeno!

Back