Tihi ili glasni...

Tihi ili glasni

• tihi

• glasni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da...bez tog seljackog, primitivnog tamburanja, tog divljeg talambasanja i zveketanja, sa kricima na kraju...uzviseno, produhovljeno...umetnicki prozracno...:lol:

Ma ko akvarel.....vole se dok im se na razliju boje pred očima..... I naravno za vreme tog "uzvišenog čina spajanja", redovno se izvinjavaju jedno drugom.. "Ah, draga, izvini što sam te malo jače stegao za levu sisu...", "Nema veze, dragi, nisi namerno:". A kad jednog dana odu bogu na ispovest na spomeniku im uklešu "Ubio ih kulturan sex.":mrgreen:

........navi sat po zimskom rachunanju vremena pa da prichamo .........;)

a015.gif

Sto se mene tice i ne trebamo da razgovaramo....

Ma ko akvarel.....vole se dok im se na razliju boje pred očima..... I naravno za vreme tog "uzvišenog čina spajanja", redovno se izvinjavaju jedno drugom.. "Ah, draga, izvini što sam te malo jače stegao za levu sisu...", "Nema veze, dragi, nisi namerno:". A kad jednog dana odu bogu na ispovest na spomeniku im uklešu "Ubio ih kulturan sex.":mrgreen:

Ali bar su se izdigli iznad tog sirovog, sramotnog, zivotinjskog, prljavog...prevazisli su ovozemaljsku vulgarnost i zasli u neke druge, tananije sfere uzivanja u ljubavnom cinu...:rotf:

Back