SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
......OPET SI ZABOOOOOORAVILA DA ZATVORISH PROZOR ,OZEBCU ,TAAAMARA .......!!!!!![]()
Koji moron to izgovara dok svrsava majke ti?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......OPET SI ZABOOOOOORAVILA DA ZATVORISH PROZOR ,OZEBCU ,TAAAMARA .......!!!!!![]()
Ha, ha, kao da su otišli da gledaju baletKad završe sa sexom verovatno komentarišu i "izvedbu" ali onako kulturno, umereno, bez vulgarizama....:rolleyes:
........eeeeeee daaaaa i strashno ste pobozne tokom svrshavanja ,ono kao ".....ooooooo moj boze,o moooooj boze ,dodirujem nebo ........" i pominjanje djavola ponekad ".......joooooooooj prolazim kroz paaakaaaao Niki ....." :nono:![]()
Koji moron to izgovara dok svrsava majke ti?????
Mislis kriticki se osvrnu na umetnicki cin...uporede utiske sa vec dozivljenim...
![]()
..........jojjjjjj nestalo mi krede pa ne mogu da ti nacrtam ,izvini ...........![]()
Da, da.....i to na francuskom...Eeee, to je kulturan sex, a ne ovo urlanje, prizivanje boga i roditelja.....
![]()
Moras da me razumes,...sad sam otvorila oci...pa ne kapiram prvih sat vremena![]()
Da...bez tog seljackog, primitivnog tamburanja, tog divljeg talambasanja i zveketanja, sa kricima na kraju...uzviseno, produhovljeno...umetnicki prozracno...![]()
........navi sat po zimskom rachunanju vremena pa da prichamo .........![]()
![]()
Sto se mene tice i ne trebamo da razgovaramo....
Ma ko akvarel.....vole se dok im se na razliju boje pred očima..... I naravno za vreme tog "uzvišenog čina spajanja", redovno se izvinjavaju jedno drugom.. "Ah, draga, izvini što sam te malo jače stegao za levu sisu...", "Nema veze, dragi, nisi namerno:". A kad jednog dana odu bogu na ispovest na spomeniku im uklešu "Ubio ih kulturan sex."![]()
Re vera, cara mea, mea nil refert