Tigar i sneg

E sad si bas pametna sto se pravis da ne znas sta znaci tripovati. z:shock: Pametna moja tripovati ne znaci nista jer ta rec ne postoji a trip na engleskom znaci putovanje, sapletsi se i halucnacija pod drogom i u tom trecem smislu sam ja tebi rekao da ne tripujes jer si istripovana da nesto kapiras oko zivotinja a ne kapiras nista i zato ispadas glupa. z;) Za slobodom pati jedino krava koju masinama muzu da ti pijes mleko i svinja koju kolju da bi ti kupila da jedes. Ovaj tigar ne bi mogao da ide ovako ulicom samo na lancu da mu nije okej i da tog coveka ne kapira kao prijatelja i pati za "slobodom" isto kaoi pas. Vi sto toliko "patite" zbog necega sto je okej istripovani ste 100% jer vas bas zabole za one sto stvarno pate. Jeste, vise uziva pas lutalica u slobodi nego pas sa normalnim gazdom z:dm3:

I gde ces ti zivotinju sto je odrasla sa ljudima da pustis u divljinu, to je kao da si je ubila. z:hm: Jesi gledala film o lavu Kristijanu i kako je posle 5 godina patio za njegovim gazdama jer im je drzava zabranila da ga drze i morali su da ga odvedu u rezrevat. Majke mi vas sto tripujete da znate sta je sloboda treba poslati da zivite u pecini goli i bosi mesec dana da neke stvari skapirate i prestanete da se tripujete. z:dm3:

To ne bi pomoglo....

Nego da ti pojasnim da krave ne pate za slobodom....one imaju potrebe da budu muzene, tako da ce ma koliko ih pustio na slobodu , doci same tamo gde ih redovno muzes....
Analogiju ako bas zelis mozes da izvlacis...

Back