Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prave ste trudnjače
to si izmislio? oOIma neko jelo gde oplođenu ženku neke živuljke ubiju i ispeku, pa plod dođe kao bonus, e svašta ljudi jedu...
Ma davno u nekim novinama sam čitao o uvrnutim jelima i sl... pa mi ostalo u memoriji.to si izmislio? oO
al punjena kamila stvarno postoji, a slično zvuči..
http://www.recipezaar.com/Whole-Stuffed-Camel-67495
Pa ne znam zavisi, ako bi posle imao strije i to...Da li bi ste bile sa muškarcem koji je ostao trudan uz pomoć moderne medicine u nekoj doglednoj budućnosti?
Ima neko jelo gde oplođenu ženku eke živuljke ubiju i ispeku, pa plod dođe kao bonus, e svašta ljudi jedu...
to ja pitam..niste divlji nego ste bivsi - ho ho ho...
dve zene ni teorijski ne mogu da dobiju muskog potomka - nema y hromozoma u igri...
Ima neki poremećaj na genetskom nivou, usled koga žena može da ima samo žensku decu. Rekla mi cimerka koja ima 3 sestre.a ako žena zatrudni sa ženom one ne bi mogle da dobiju muškog potomka?
Ima neki poremećaj na genetskom nivou, usled koga žena može da ima samo žensku decu. Rekla mi cimerka koja ima 3 sestre.
svašta od tebe, lexoIma neki poremećaj na genetskom nivou, usled koga žena može da ima samo žensku decu. Rekla mi cimerka koja ima 3 sestre.
Ti si Tarzan ja sam tvoja ČitaBob je pritajeni zmaj skriveni tigar ili tako nešto. Imam kose oči, imam kose oči, ja sam Kinez!!! Malezijac, Japanac, Mongol, nešto jesam...