Ti kazes, da ne bi trazila, da bi postupila tako i tako...A ja kazem sve to pod vodu lepo i isperi...I cak nista licno. nema veze sa poverenjem, ima veze sa zivotnim iskustvom. A iskustvo kaze, 90 posto njih tako prica a posle drugo radi. To znaci da je nesto sto vezano za nekakvu ljudsku prirodu a ne chojstvene izjave. Plus, opet ti kazem, mozda si ti drugacija, sta vec, to i nije bitno za temu, mozda si ti izuzetak, ja kazem da je glup onaj koji racuna na izuzetak, da je poseban i da ce naci posebnu. Sa te ideoloske tacke gledanja, kako posmatras brak, to je nesto porpilicno tradicionalno koliko vidim. U onom svetlom smislu naravno. Ali na zalost drustvo u zakonskom smislu nije tradicionalno vec poprilicno pro moderno. E sada vagati da budes tradicionalan i da ocekujes ishod po vaspitanju i sta vec, ili kada prsne onda si prsnuo do kraja i tada ce samo onako tuguljavo da te pogleda i kaze, vadi shtek, razvodim se i zakuca ti njen advokat na vrata...Ja kazem da sam veooooma moderan. Ni trunke tradicionalnog u meni...ne hvala. Zahebi i poverenje i trice i kuchine, promeni zakone, pa onda mozemo da se bavimo chojstvom i junastvom. I ne moj da se hvatas corava posla sto se mene tice. Ja kazem svakom danas muskarcu, zasto si budala i zasto se zenis ? Hoces decu? mozes decu i bez braka da imas. Zasto potpisujes ugovor koji se opecati u opstini a onda ide u istu onu sobu gde se precesuira bilo kakav pravni dokument, a racunas na nekakvo kvazi junastvo, chojstvo, tradiciju, ljubav, bla bla bla bla. Bla bla bla bla bla. Volis me? Zasto mi onda poturas te papire da ih potpisujem? rekli ti mama i tata? Onda se udaj za mamu i tatu.