Ti si ga pravio ti se i brini o njemu.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.841
A ona tako tunjava, on je napunio semenjem. Moram ovako ostro da se izrazim. Sta se desava sa tvojim telom? Da neko tek tako ga napuni a ti pasivno u svemu tome ucestvujes? To je tvoje telo covece. Sta je to sa nasim drustvom, mentalitetom? Zar smo stvarno tolike zivotinje, da cemo sve da uradimo i opravdamo samo da bi ispunili nagone? Kako to posmatrate: Ti si ga pravio, ti se sada brini o njemu. ?

A ona tako tunjava, on je napunio semenjem. Moram ovako ostro da se izrazim. Sta se desava sa tvojim telom? Da neko tek tako ga napuni a ti pasivno u svemu tome ucestvujes? To je tvoje telo covece. Sta je to sa nasim drustvom, mentalitetom? Zar smo stvarno tolike zivotinje, da cemo sve da uradimo i opravdamo samo da bi ispunili nagone? Kako to posmatrate: Ti si ga pravio, ti se sada brini o njemu. ?

Nezrelost, nedoraslost situaciji i prebacivanje odgovornosti. Jos ako su oboje takvi, blago tom detetu :(

jasta nego cu se brinem i o tudjoj deci ako treba,al ce ona radi za mene na cosku

i jedno i drugo nisu normalni

Ne kapiram poentu teme.... i ne znam nešto slučajeva iz zadnje rečenice...

nisam se susrela s takvim slučajevima..
verujem da ih ima...

ako to kaže žena
koja je to dete rodila,
iskreno i ne u afektu
(jer to bih još mogla da razumem)
detetu će sigurno biti bolje
sa nekim ko će ga želeti i voleti

Jos gore je od toga. Ona zeli to dete i koristi ga kao sredstvo da uvuce njega u brak da se stara o njoj i detetu. Nema takvih slucajeva? Como no?

Jos gore je od toga. Ona zeli to dete i koristi ga kao sredstvo da uvuce njega u brak da se stara o njoj i detetu. Nema takvih slucajeva? Como no?

ima sigurno,
samo kažem, ne znam lično..

to je bljuvotina jedna od osobe...
kako to te neke žene posmatraju brak,
kao neku sobu gde će im sve biti potaman
i gde će sve neko da im obezbedi i namesti,
ja ne razumem

ima sigurno,
samo kažem, ne znam lično..

to je bljuvotina jedna od osobe...
kako to te neke žene posmatraju brak,
kao neku sobu gde će im sve biti potaman
i gde će sve neko da im obezbedi i namesti,
ja ne razumem

Cak ni to. Neko ocekuvanje da im drugi namesta zivot i komfor, nego to da jedno dete koristi kao sredstvo. To je poenta teme. I nije bitno da li se licno susreces, znamo da postoji i te kako.Dakle, kakav sklop osobe , frankestajnovo cudoviste, koje je sposobno da uradi tako nesto, i plus da zakon veoma lako stane na njenu stranu....

da, ali koristi dete kao sredstvo za šta?
za brak?
u koji je ušla (maltene) ucenom?
za finansijsku podršku?
za lični cilj koji je "biti udata žena"?
gde je tu dete, gde je tu ljubav bre?

ne razumem ja to
Upravo to, a najgore je sto u takvim situacijama drustvo osudjuje muskarca. Kaze da je neodgovoran, da ga je on pravio , sta vec, svrsio unutra, i da sada on mora da snosi odgovornost alimentacijom i drugim SUDSKIM ucenama, jer valjda nije toliko glup da udje u brak sa takvom osobom. A ko na kraju pobedjuje? On koji ostatak zivota zivi znajuci da ga dete mrzi, jer mu je mama nabila pricu kako ih je on ostavio (a u stvari on nije njega ostavio, vec NJU), oduzima mu se pola za dete koje ni ne poznaje, drustveno osudjen kao neodgovoran otac, a ona sa pola tudje plate na kozmetiku (plus nije ni zakonski regulisano da mora da daje racun ocu za potrosnju njegove alimentacije), dete je dobila, tudju kucu, svi je gledaju kao heroinu, kao neku uspesnu samohranu majku i plus je zensko, moze sexic da nadje kada hoce, da se zeza uziva tudjom platom i td....

- - - - - - - - - -

mislila sam da muskarci pazljivije biraju zenu u kojoj nameravaju da ostave seme:confused:

Mislio sam da zene ulaze u krevet sa muskarcima radi uzivanja, a ne da bi ga zakljucale u dogmatsku ljubavnu vezu i egzistencijalne potrebe.

Back