sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)
TI-NA-NI-NA
Kada stavim papilotne, što sam lepa....lele Boške
Da ne misle silne virtuelne sile nemam dugu kosu, te od lokni, što u slapovima zlatastih pramenova slobodnim padom padaju i takodje slobodno landaraju....eto, nema ništa hoću reći, ramena mi gola do pola....i od pola 
I tako,kratkokoso viklerasto lepa, uhvati me ponekad u svoje magličaste mengele seta (doduše ekstra retko
i uvek kad me život onako stresom strese pa dobrano otrese....a inače sam vrlo ozbiljna žena, ni malo vedra, ne dam bre da pozitiva po duhu mi šparta i sve ostale tričarije, tipa ljubav, poštovanje, lojalnost, toplina i razne gluposti što džangrizavosti i zlovolji oduzimaju energiju, jer hoću da ove dve poslednjepomenute dame dobro 'ranim da mi budu zdravo debele hahaha)....gde stadoh?....i tako setna postadoh, što ne mogu s njima, šarenim viklerima, i van kuće krenut (živa greota
), jer bi mene tada, tako lepo finu, ti-na-ni-na čika zatvorio u ustanovu zatvorenog tipa, i to u centru našeg divnog, takodje lepog ali sirotinjskog grada, u kome ta ista sirotinja čak ni životom svojim ne vlada, a ulice vrve od slobodnih ludaka, od kojih svaki ima čip radi praćenja i ustanovljenja kakav je tip 
Mislim da je posao budućnosti šivaća industrija... ne treba kreator....ni broj, ni model ali je dug rukav obavezan...msm što duži....vrlo jeftina proizvodnja jer košuljice bele svakom pašu ...ebiga, jedini je problem što ruke ne mogu da mašu

OJHAAA
PS Dobro jutro ....ajmo u dan.....skinuh papilotne...za svaki slučaj

Ipak, zahvaljujem na poduci jer u njoj vidim dobru nameru prvenstveno, baš zato što treba prilično vremena i volje odvojiti da se ovako velik komentar ispiše. Zato hvala, ali ipak, moram napomenuti da je pdf Kulinarstvo prva levo 

Ježice i veštice
(
tangince,
tetkica sa dobru nogu,