TI-NA-NI-NA

sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

TI-NA-NI-NA

Kada stavim papilotne, što sam lepa....lele Boške :ogledalo: Da ne misle silne virtuelne sile nemam dugu kosu, te od lokni, što u slapovima zlatastih pramenova slobodnim padom padaju i takodje slobodno landaraju....eto, nema ništa hoću reći, ramena mi gola do pola....i od pola :lol:
I tako,kratkokoso viklerasto lepa, uhvati me ponekad u svoje magličaste mengele seta (doduše ekstra retko :worth: i uvek kad me život onako stresom strese pa dobrano otrese....a inače sam vrlo ozbiljna žena, ni malo vedra, ne dam bre da pozitiva po duhu mi šparta i sve ostale tričarije, tipa ljubav, poštovanje, lojalnost, toplina i razne gluposti što džangrizavosti i zlovolji oduzimaju energiju, jer hoću da ove dve poslednjepomenute dame dobro 'ranim da mi budu zdravo debele hahaha)....gde stadoh?....i tako setna postadoh, što ne mogu s njima, šarenim viklerima, i van kuće krenut (živa greota :zcepanje:), jer bi mene tada, tako lepo finu, ti-na-ni-na čika zatvorio u ustanovu zatvorenog tipa, i to u centru našeg divnog, takodje lepog ali sirotinjskog grada, u kome ta ista sirotinja čak ni životom svojim ne vlada, a ulice vrve od slobodnih ludaka, od kojih svaki ima čip radi praćenja i ustanovljenja kakav je tip :strika:
Mislim da je posao budućnosti šivaća industrija... ne treba kreator....ni broj, ni model ali je dug rukav obavezan...msm što duži....vrlo jeftina proizvodnja jer košuljice bele svakom pašu ...ebiga, jedini je problem što ruke ne mogu da mašu :zcepanje:

OJHAAA

attachment.php

attachment.php

PS Dobro jutro ....ajmo u dan.....skinuh papilotne...za svaki slučaj :zcepanje:

E,draga moja LJILJA MMM. Mnogo si udarila u neke filozofske tekstove.Nisam siguran,da su te bas svi razumeli.
Lepo bi bilo,da napises,neki recept za dobru gibanicu,ili kako ispeci curetinu, da se topi u ustima kada se jede.
Evo stigao je i kiseli kupus.Da li si majstor za pravljenje podvarka???

Mi muskarci,najvise cenimo zene,koje su majstori u kuhinji.Te pesmice,te prozne stihove,to ostavi siparicama,
koje jos nisu otkrile,sve cari zivota.Mogu da ti dam jedan recept,odlican je.Uzmi manju glavicu kiselog kupusa,
izdubi joj sredinu,i tu stavi manju,suvu kolenicu.Normalno,napravi zaprsku,koja se pravi na taj nacin,sto se dva
praziluka na malo ulja,pirjane u tiganju.Kada je luk,dobro ispirjanjen,dodaj alevu papriku,uli u posudu gde je kupus,
i naravno nalij vodom,koliko je potrebno.Glavica kupusa,stavi onoliko,koliko ce osoba biti na rucku.

Kuvaj na tihoj vatri,nekoliko sati,polako,da jelo blago krcka.Glavice serviraj u tanjire,ostrim nozem,raseci glavicu
kupusa po sredini i izvadi kost iz skuvane kolenice.Kutlacom sipaj u tanjir preko kupusa,onu bozansvenu tecn
ost,u kojoj se sve to,kuvalo. Uz to ide dobro crveno vino,a isto tako dobro,ide i pivo.

Za sve ostalo.....sto moze,a ne mora,ako ima nekih ntehnickih smetnji

vidis, ideje za biznis su ti dobre....:think:
1. novi modni krik - sarene papilotne na glavi :ok:
2. sivenje belih kosilja sa sto duzim rukavima koje se vezuju na ledjima - one size fits 'em all :ok: nece se baci
:poludeo:

Lord Gledston;bt249599:
E,draga moja LJILJA MMM. Mnogo si udarila u neke filozofske tekstove.Nisam siguran,da su te bas svi razumeli.
Lepo bi bilo,da napises,neki recept za dobru gibanicu,ili kako ispeci curetinu, da se topi u ustima kada se jede.
Evo stigao je i kiseli kupus.Da li si majstor za pravljenje podvarka???

Mi muskarci,najvise cenimo zene,koje su majstori u kuhinji.Te pesmice,te prozne stihove,to ostavi siparicama,
koje jos nisu otkrile,sve cari zivota.Mogu da ti dam jedan recept,odlican je.Uzmi manju glavicu kiselog kupusa,
izdubi joj sredinu,i tu stavi manju,suvu kolenicu.Normalno,napravi zaprsku,koja se pravi na taj nacin,sto se dva
praziluka na malo ulja,pirjane u tiganju.Kada je luk,dobro ispirjanjen,dodaj alevu papriku,uli u posudu gde je kupus,
i naravno nalij vodom,koliko je potrebno.Glavica kupusa,stavi onoliko,koliko ce osoba biti na rucku.

Kuvaj na tihoj vatri,nekoliko sati,polako,da jelo blago krcka.Glavice serviraj u tanjire,ostrim nozem,raseci glavicu
kupusa po sredini i izvadi kost iz skuvane kolenice.Kutlacom sipaj u tanjir preko kupusa,onu bozansvenu tecn
ost,u kojoj se sve to,kuvalo. Uz to ide dobro crveno vino,a isto tako dobro,ide i pivo.

Za sve ostalo.....sto moze,a ne mora,ako ima nekih ntehnickih smetnji

Dragi moj Lorde,
O muškom stomaku, a i obe pameti, znam poprilično :manikir: Ipak, zahvaljujem na poduci jer u njoj vidim dobru nameru prvenstveno, baš zato što treba prilično vremena i volje odvojiti da se ovako velik komentar ispiše. Zato hvala, ali ipak, moram napomenuti da je pdf Kulinarstvo prva levo :lol:

Podvarak mi je odličan, i sarme od domaćeg kiselog kupusa naravno :manikir:

Zahvaljujem na brizi da ću ostati neshvaćena kod publikuma, ali ne brini, navikli su i naučili da mi čitaju lik i delo...posebno kad piše OJHAAA :manikir:

Aribi;bt249600:
vidis, ideje za biznis su ti dobre....:think:
1. novi modni krik - sarene papilotne na glavi :ok:
2. sivenje belih kosilja sa sto duzim rukavima koje se vezuju na ledjima - one size fits 'em all :ok: nece se baci
:poludeo:

:rotf::rotf: znala sam da ćeš pravilno shvatiti čak iako si preko sedam mora i sedam gora.....:zag:
ima bre da razvijemo medjukontinentalni biznis :tease::zcepanje:

Mislim da je posao budućnosti šivaća industrija... ne treba kreator....ni broj, ni model ali je dug rukav obavezan...msm što duži....vrlo jeftina proizvodnja jer košuljice bele svakom pašu
Ma nešto mLogo platno treba bre za ti luđački košulje bre....:zcepanje:
Nije li bolje sos manje platno? (kriza, nema se) a Kinezi se razbežali, gde da nabavimo tako velike krpe...:hahaha:
Mislim na ono u tri ćoška, :gace: tangince,:zcepanje::rotf: mLogo isplativo i sa manje krpice:hahaha:
Uf, ovo ideja, će otvorim biznis...:hahaha: Au, problem,:think: moja mašina šije na nogu, mislim nožni pogon:hahaha:
A noge mi drhću, će rasturim mašinu...:zcepanje::rotf:
Mora da raspišem konkurs: :rotf: Traži se krojačica, šnajderica,:sije: tetkica sa dobru nogu,:sije: da tera mašinicu, dobra plata hvala bogu...:zcepanje::hahaha:
Hitno, sa sliku od noge:rotf::zcepanje::zcepanje::rotf:

...strah me od toga
za koje mislim da imam imunitet
a viruski se ulegao
razbijatet...
...ne vilim kad sam siguran jer
oni koji me osiguraše
druge nazivaju
za,- 'naše'...
Kupljenoj robi više ne klanjamo se niti svojim 'stvarima' želje
poklanjamo
ali,
Faraonn je omudrio
moja draga Ljiljana...
i ako nije ,
' u glavu mi pamet utjeraše'
ti dugorukavaši
vraćajući se unutra za
sledećeg Kec_a
i tu sebe Faraonn u bijedi svoje Naive
u p e c a ...
...pozdrav i :worth:,- moja Prijateljice...

Sojo;bt249667:
Ma nešto mLogo platno treba bre za ti luđački košulje bre....:zcepanje:
Nije li bolje sos manje platno? (kriza, nema se) a Kinezi se razbežali, gde da nabavimo tako velike krpe...:hahaha:
Mislim na ono u tri ćoška, :gace: tangince,:zcepanje::rotf: mLogo isplativo i sa manje krpice:hahaha:
Uf, ovo ideja, će otvorim biznis...:hahaha: Au, problem,:think: moja mašina šije na nogu, mislim nožni pogon:hahaha:
A noge mi drhću, će rasturim mašinu...:zcepanje::rotf:
Mora da raspišem konkurs: :rotf: Traži se krojačica, šnajderica,:sije: tetkica sa dobru nogu,:sije: da tera mašinicu, dobra plata hvala bogu...:zcepanje::hahaha:
Hitno, sa sliku od noge:rotf::zcepanje::zcepanje::rotf:

:zcepanje:drž' se Sojo.....upravo krojim košuljče za sebe i teram mašinu, ma samo cakće :tease::rotf:
a za konkurs.....eeeeee, tender će te ispije čoveče, nećeš moći da kontrolišeš posle rad nogu :rotf:

faraonn;bt249684:
...strah me od toga
za koje mislim da imam imunitet
a viruski se ulegao
razbijatet...
...ne vilim kad sam siguran jer
oni koji me osiguraše
druge nazivaju
za,- 'naše'...
Kupljenoj robi više ne klanjamo se niti svojim 'stvarima' želje
poklanjamo
ali,
Faraonn je omudrio
moja draga Ljiljana...
i ako nije ,
' u glavu mi pamet utjeraše'
ti dugorukavaši
vraćajući se unutra za
sledećeg Kec_a
i tu sebe Faraonn u bijedi svoje Naive
u p e c a ...
...pozdrav i :worth:,- moja Prijateljice...

vreme menja ljude
ili ljudi menjaju vreme? :think:
kako god, jedino dobar duh opstaje
jer mu dobar karakter ne da da posustane

kad dobar i pitom počne da ujeda
ili da vaga potez kao da je na pijaci
onda gadno vreme dolazi faraonne

pozdrav i za tebe :cmok2:

LJILJA MMM;bt249739:
:zcepanje:drž' se Sojo.....upravo krojim košuljče za sebe i teram mašinu, ma samo cakće :tease::rotf:
a za konkurs.....eeeeee, tender će te ispije čoveče, nećeš moći da kontrolišeš posle rad nogu :rotf:
Ma nema problem, biram sa stabilnu nogu, one neuhranjene manekenke sa pumpani silikoni ne dolaze u obzir...:zcepanje:

He, he, davno sam pročitao, u Engleskoj u vrujeme industrijalizacije poslodavci (kapitalisti) su bili prinuđeni da
davaju pauze krojačicama koje su radile na mašinama za šivanje.
Navodno nisu ispunjavale normu, i polaganije gatale nogama (tjerale mašine) pri tom bivale rumene u licu duboko disale i padele u trans...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
E, sad je na vama da odgonetnete šta im se to dešavalo ljuljkajući mašine nogicama...:rumenko::zcepanje::zcepanje:

Sojo;bt249788:
Ma nema problem, biram sa stabilnu nogu, one neuhranjene manekenke sa pumpani silikoni ne dolaze u obzir...:zcepanje:

He, he, davno sam pročitao, u Engleskoj u vrujeme industrijalizacije poslodavci (kapitalisti) su bili prinuđeni da
davaju pauze krojačicama koje su radile na mašinama za šivanje.
Navodno nisu ispunjavale normu, i polaganije gatale nogama (tjerale mašine) pri tom bivale rumene u licu duboko disale i padele u trans...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
E, sad je na vama da odgonetnete šta im se to dešavalo ljuljkajući mašine nogicama...:rumenko::zcepanje::zcepanje:

Sojo.....ti li si rešio da izigravaš engleskog kapitalistu? :eek::rotf:
iskreno, za to ti treba dobra kondicija.....:rumenko::zcepanje::zcepanje:

Sojo.....ti li si rešio da izigravaš engleskog kapitalistu?
iskreno, za to ti treba dobra kondicija.....
Ha, ne brini, će otvorim okice za prijem sos slika i personalno...:zcepanje:
Kao prvo: jedna po jedna pred komisija, obavezno minić i bez čarapče mislim ono prozirno sa kojim mi muškarci imamo problem kod skidanje...:zcepanje::rotf:
Pod dva: sa sitni koraci uz ljuljanje sa kukovi prošetati desetak koraci...:rotf:
Pod tri: podignuti minić do pola butinu da bi se izmerio obujam od istu:zcepanje: kao i
ostale mere, mislim listovi, podkolenica...:hahaha:

PS: takodjer još jedan podatak (davno čitao u novonu) ha, :hahaha:da žene imaju isti problem, kao gore opisano sa one krojačice što teraju šivaću mašinu na nogu...:zcepanje::zcepanje: Isti slušaj se dešava kad voze bicik sa onaj sportski tvrd sic, da često dožive (organizam):zcepanje::zcepanje:**em li ga tako nekako se zove ha...:zcepanje::zcepanje:

Sojo;bt249881:
Ha, ne brini, će otvorim okice za prijem sos slika i personalno...:zcepanje:
Kao prvo: jedna po jedna pred komisija, obavezno minić i bez čarapče mislim ono prozirno sa kojim mi muškarci imamo problem kod skidanje...:zcepanje::rotf:
Pod dva: sa sitni koraci uz ljuljanje sa kukovi prošetati desetak koraci...:rotf:
Pod tri: podignuti minić do pola butinu da bi se izmerio obujam od istu:zcepanje: kao i
ostale mere, mislim listovi, podkolenica...:hahaha:

PS: takodjer još jedan podatak (davno čitao u novonu) ha, :hahaha:da žene imaju isti problem, kao gore opisano sa one krojačice što teraju šivaću mašinu na nogu...:zcepanje::zcepanje: Isti slušaj se dešava kad voze bicik sa onaj sportski tvrd sic, da često dožive (organizam):zcepanje::zcepanje:**em li ga tako nekako se zove ha...:zcepanje::zcepanje:

:eek: el' ti to kuvaš pihtije (od nogica....uši nemoj da im diraš:zcepanje:) ili kiseli kupus s butkicom? :rotf:

Back