gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Muzicka podrska za temu

Dakle , interesuje me (mozda prejaka rec, ali ok

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Men uvek simpa kad vim da matori ljudi veruju u bajke prinčeve i to![]()
nesto nisi ti tu dobro skrojio pitanje
oces da kazes da li smo voleli nekoga ko je slican nama pa su mu i mane slicne i kako smo to tolerisali? jel to
Ma pitanje je ono od prilike da li ste nekad bili toliko zacopani i opijeni nekim da niste bili u stanju da vidite da vas vuce za nos ?
Ma jok , vis kad sam otvorio temu , a i samo sam hteo da postavim Miru pa mi trebao dobar izgovor
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Ma pitanje je ono od prilike da li ste nekad bili toliko zacopani i opijeni nekim da niste bili u stanju da vidite da vas vuce za nos ?
Ma jok , vis kad sam otvorio temu , a i samo sam hteo da postavim Miru pa mi trebao dobar izgovor
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
nikada nisam imala vezu sa nekime ko mi je slican
Muzicka podrska za temu
Dakle , interesuje me (mozda prejaka rec, ali ok) da li ste nekada imali partnera cije ste mane tolerisali , nekoga ko vam je popio pamet, u krajnjoj instanci nekoga veoma nalikog vama samima ?Kako se to zavrsilo ?
![]()
Muzicka podrska za temu
Dakle , interesuje me (mozda prejaka rec, ali ok) da li ste nekada imali partnera cije ste mane tolerisali , nekoga ko vam je popio pamet, u krajnjoj instanci nekoga veoma nalikog vama samima ?Kako se to zavrsilo ?
![]()