lady mmm
Domaćin
- Poruka
- 3.295
A izgleda da brzo ucim.![]()
Da,narocito ces ovde puno toga nauciti.....samo napred.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A izgleda da brzo ucim.![]()
Da,narocito ces ovde puno toga nauciti.....samo napred.........![]()
Ja tu ne ucim, samo prezentiram svoje znanje.
Немој да пјаћеш, ја те војим.
...baš surovo rečeno...![]()
A tvoje znanje koje prezentujes kroz teme je da zenu treba samo torbati,lupati je kitom u celo,kako ti kazes,ne davati joj pare,tretirati je kao kravu,da ti smrdi na luk i papriku i da te ne smara........a ti da radis sta hoces i da budes uvek veseo i nasmejan..........bas furas fazon...........a ako takvu zenu nadjes ,ja se povlacim sa foruma..........![]()
Ne kod mene zene imaju potpunu slobodu. Moj moto je, zivi svoj zivot i pusti druge da zive svoj.
A to sto lupim zenu kitom u celo je stvar dogovora i njene dobre volje u torbanju.
Znas torbanje ti nije samo se popni i ljuljaj.
Ako ta potpuna sloboda znaci i povremeno torbanje sa drugim ,onda je ok.......![]()
Pa meni ne smeta da se nekad istorba sa drugim. Svaka zena koja to zna sakriti ona to nikad nije ni napravila.
Znas ima puno ljudi koji zenama brane torbanje sa strane pa onda one njih verbalno zayebavaju, umesto da ih puste, jer bi onda i zene njih manje zayebavale ili ne ih onda ne bi vise nikad zayebavale
Opet ponavljam zivi svoj zivot i pusti druge da zive svoj. Kad bi se ljudi toga pridrzavali, sve bi bilo domudno.
Odkud ti znas sta koja zena zna da sakrije i sta je koja uradila?Nisi im ti drzao svecu.I dok si ti ispijao pivo iz hiljadu i prvu utakmicu sa ortacima,mozda se ona dopisivala sa buducim torbatorom?I nikad ti ne priznala........i pokazivala ti koliko te voli,dajuci ti svu slobodu sveta.........![]()