ti grozni SMS-ovi...

piskotica:
:?: :?: :?:
Pitanje za sve:

Da li biste ostavili devojku / decka koja/i vam znaci ukoliko u njenom/njegovom mobilnom telefonu pronadjete sacuvane stare poruke bivseg partnera?
(koji vas inace nervira pa ste joj/mu rekli da vam te poruke stvarno smetaju)
meni te poruke ne bi smetale narocito.vise bi mi smetale sveze poruke nepoznatih autorki. :? svako ima pravo na svoju proslost.postojao je on i pre mene.i voleo pre mene.pa sta? i ja sam! mozes ti da mu brises porukice,al' secanje na lepu proslost mu ne mozes uskratiti.a da mu je autorka toliko znacajna on bi jos bio s njom a ne s tobom,tako da bolje da se smiris i ne histerises jer bi mogla samo kontraefekat da izazoves! :wink:

Hellen:
VesticaBG:
Ali hajde da odgovorim na pitanje.
Ne bih ga ostavila, ali bih se naljutila.
Ne bih se svadjala, ali bih ga pitala koji je pravi razlog zbog koga cuva te poruke.
Sta dalje, zavisi od odgovora.

И не би те било блам да му признаш да си му тркељисала по телефону? :roll:

Ma brisala mu prasinu sa telefona i slucajno. Desilo se.

Au, al' ste spopali piskoticu, mislim da joj je sada vec jasno da nije trebala da mu dira mob. :lol:
E sada samo jos njemu da postane jasno da mu je od bivse dovoljna neka fotkica, pismo, pokloncic, a ne sve njene 'krpice'.
Ok. priznajem, tesko je obrisati neke porukice, ali hajde... da li ih zaista cuva jer su samo 'interesantne i duhovite'?

eliot nes:
Ja moj telefon ne dam ni za zivu glavu...

dao ne dao isto ti je... licno znam ortakinju koja je imala vezu u mobtelu i trazila da joj se da listing sa broja telefona njenog decka. dobila je uvid u sve poruke koje je ovaj primio i poslao u poslednjih 6 meseci.... mislim, decko je prosao "test", ali pravo pitanje koji ce ti k*rac takva riba koja rovari po tvojim stvarima i gde joj je granica... sa druge strane kad jednom skontas da imas posla sa takvom da li bi posle toga mogao da budes s njom?

VesticaBG:
Ako neko cuva poruke od bivseg/bivse to je siguran znak da oseca nesto prema njemu/njoj.
Zasto bi cuvao poruke od nekog ko ti vise ne znaci?
E ne mora da znaci.Ja cuvam jednu poruku koja moze da se iskoristi...razumes.Da posaljes nekome sa kim si trenutno.Bas je fina poruka.Inace nikad ne cuvam poruke,cim mi se napuni "sanduce" odmah sve brisem.Nikad me nsu zanimale tudje poruke,pisma itd.Milion puta sam pozajmio telefon da neko posalje poruku i obavezno sam napominjao da je odmah obrise,da se slucano ne desi nesto nepredvidjeno.A moj telefon je uvek uz mene,cak pocnem da histerisem i ako ga neko pomeri sa mesta gde sam ga ostavio.
Da li bih oprostio? Ne znam.Sto neko pomenu,zavisi kakav mi je bioritam dog dana.

Manite se tudjih telefona,bilo je par odgovora u tom smeru i u potpunosti se slazem. Mozda je bolja tema sledece sadrzine: Koliko vas razdire ljubomora kada naidjete,dok brisete prasinu :lol: ,na bilo koju stvar sa posvetom od bivse(g),i kako resavate to(ako uopste resavate,ako vas uopste dotice- mada malo je onih koje neka extra romanticna poruka ne bi bar malo pecnula,ljudski je)?, e tako, da bode oci :wink:

chokolada:
PLESsitnihDEMONA:
Sad se setih...mada je ovo vise za humor.
Pre dve,tri godine stize meni poruka sa nepoznatog broja: "Veceras mi muz nije kuci,ide na put,pa mozes da dodjes" :lol: :lol: :lol:
I jesi li otisao? :shock: :roll: :lol:
Nisam stigao.Taj dan mi je bio prebukiran slicnim pozivima. :D I kao malog ucili su me da ne razgovaram sa nepoznatima :D Ali narednih dana sam se odazvao na poziv.

Devilishgirl:
svi smo mi pomalo radoznali..nije to neka nepristojnost..u vezi se podrazumeva da se zna skorooo sve..tj da se prica istina i tako to..posle ne dolazi do iznenadjivanja..ok desi se..oprostis jednom, posle toga..razmislis..saberes, oduzmes..da li je vredno..sta, kako, bla, bla..pravila su uglavnom tu da bi se krsila, poslusaj svoj instinkt..kajaces se u svakom slucaju, ali takav je zivot.:P

STA DA KAZEM OSIM DA BI BILO SUPER KAD ZENE

NE BI PIPALE NESTO STO IH SE MOZDA I NE TICE.

MOZDA PRONADJU NESTO NEBITNO I OD TOGA NAPRAVE NESTO

BITNO ALI SAMO U NJIHOVOJ GLAVI .

ZATO DAME, PAMET U GLAVU I BUDITE OK.

MOZDA OD NICEGA NAPRAVITE NESTO.

A TO NIJE MOZDA U REDU .

ako brises onda si (.)(.) ja bi tebe ostavila
sta znam to ti je super da pocnesh svadju ali pazi 21. vek i nije vek vernosti i veza tkao da dobro je da uopste postoji osoba za koju tvrdis da ti je "partner"

dobro i ja sam sisa.
:cry: ne bi otishla
pa pise mozda daje svoj telefon na artu i trazi sex nisi dovoljno vatrena

e koj moj ja pishem ovde! trebalo bi da pishu samo iskusni ovde. ja mislim. ali ja ne mislim pa ni nemam zhivot.
zasto ljudi uvek negde kasne.

piskotica:
Pitanje za sve:

Da li biste ostavili devojku / decka koja/i vam znaci ukoliko u njenom/njegovom mobilnom telefonu pronadjete sacuvane stare poruke bivseg partnera?
Prvo se treba zapitati koliko ti sms mogu da znace i vezu dublje dve osobe...mnogo sam ih razmenila svojevremeno...pisala i pisala jer sam eto sto kazu nadarena...a dal ih je brisao ili cuvao svejedno...onog trenutka kad se pojavila nadarenija ja sam pala u zaborav...a da ne gresim dusu i on takodje...kadgod bi naletela na neku neizbrisanu citala sam je onako bez ikakvog osecanja...kad ne znaci vise ne znaci pa nek i ne moze da se izbrise...ne treba to uopste da te iritira...

piskotica:
Pitanje za sve:

ja imam bolje rešenje :?: skineš broj...kupiš novu karticu...i počneš da joj se udvaraš u niegovo ime :lol: malo se igraš sa njima :twisted:

ako je poruka poslata kada nije bila bivsa, neznam zasto bi ga ostavljala!?
nikada mi nije bila jasna zelja cura da uniste sve sto je bilo u necijem zivotu pre njih :?:
pa da je valjalo nebi bila bivsa, ja sam par puta imao muke zbog slika sa bivsim :!: pa jednostavno i to je deo mog zivota, radio sam to i bilo mi je lepo u to vreme,a i ako pocepam sliku neznaci da cu i da zaboravim!
normalno je da zaboli kada vidis nesto tako, ali...
a da ne pominjem da nije bas pristojno butati po tudjem telefonu.
p.s. ej naveo sam primer cura, zato sto sam samo sa njima imao iskustva :wink:

Back