Kao majmun visim satima,chekam te danima. A trazio sam te svuda i tebe nema,ni zirafa te nije opazila,ni nilski konj,ni vodena krava,ni zmija potocharka,ni govedo brdsko. Trazio sam te po celom svetu i babe vrachare sam zapitkivao i ciganima sitne pare dao,preturao trafike i biblioteke u nadi da neko ima informaciju o tebi. A nisam se odmah setio da ustvari i da neshto znaju ne bi mi rekli,bitange,pokvarenjaci,jedva su chekali da okrenem ledja da te od mene sakriju,da unishte legendu o najsrecnijem paru,o ljubavi nad ljubavima kakvu ni u ruskim bajkama nije moguce naci. Mrze me jer me ti volish,a za tobom bleje otvorenih usta,razrogachenih ochiju,saplicu se ulicom kad im samo na pamet padnesh,bez da te vide. Isti oni shto me po ramenu tapshu i kazu Done najjachi si ti znash za shta zivish,organizuju se po grupama i vrebaju te po gradu,navigatorima opremljeni kao sluchajno te sretnu pa im se omakne da su mene sa drugom malo pre videli kako je grlim. Samo tebe trazim,samo ti mi trebash,visim kao majmun,ko bajagi uzivam u tome. Ti znash kad ja kazem TI AMO to je kraj priche.