Tako je, odgovor je snadji se. Jer inace svi bi bili biznismeni. A uostalom pitaj bilo koga, taxistu, proizvodjaca namestaja, bilo koga...vecina ce te samo iskulirati pricom "ma nema tu para evo i ja se mucim dzabe radim jao jao jao". Ili ukradi zanat i znanje, ili se sam snadji i osmisli kako ces sta, ili angazuj menadzera da ti to uradi... Evo ja ti se nudim za taj posao. Prvi bi mi bio zadatak da organizujem i postavim na noge to sto bi da sljakas i to bi bio predmet naseg ugovora o delu, tj. platio bi mi za to neku fixnu cenu-povoljnu. A posle toga, ako ti bude ok kako sam to sve postavio, mogao bi da mene ili nekog drugog zaposlis da ti vodim te poslove ili da to uradis sam posto bi imao uvid u sve ono sto te sad sekira (dobavljaci, kupci, reklama, dilovi, kako sta gde...)
A sto se tice agencija za otvaranje firmi, ne bacaj lovu, saznaj u priv.komori ili na netu ili u udzbeniku poslovnog prava sta ti treba za osnivanje firme i uradi to sam. Oni ti samo registruju firmu i sta onda? Boli njih uvo...
Moja ponuda stoji. Srecno!