This application has failed to start....

deja85

Početnik
Poruka
13
Kada hocu da udjem u winamp,igricu World of tanks,photo editor i jos neke aplikacije izadje mi prozor "This application has failed to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem".Isto tako kada udjem na net na primer Youtube,nemam zvuk i niti bilo gde rade.U cemu je problem pomagajte????

Kada hocu da udjem u winamp,igricu World of tanks,photo editor i jos neke aplikacije izadje mi prozor "This application has failed to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem".Isto tako kada udjem na net na primer Youtube,nemam zvuk i niti bilo gde rade.U cemu je problem pomagajte????

pa lepo piše da reinstaliras program koji ne radi, pokušao si?
a verovatno bi trebao da reinstaliraš i drajver za zvuk

reinstalirao i drajver u pitanju je realtek ac'97 audio i nista a ikonica u donjem desnom uglu za zvuk je nestala i ne mogu da je pronadjem,ne reaguje ni "+" "-" i "mute" na tastaturi.kada odem na control panel>sound effect manager>speaker test izbacuje mi zvuk samo kada kliknem na gornji levi zvucnik kako god da stavim konfiguraciju a inace nema zvuka :dash: :dontunderstand:

Back