Thinkin' Bout

:lol: :lol: :lol: Ma ne zna se sta je bolje, kako si ti u jednoj recenici sazeto prikazao te odnose :ok: :lol:, ili kako brat uspesno testira cice. :rotf: Podsetila me ta njegova proba na price starijih zena koje pamte neka drugacija, patrijarhalna vremena, kad su buduce svekrve po okolnim naseljima odlazile u seoske domove kulture na igranke da bi medju okupljenom omladinom pratile ponasanje buducih snaja, i kad ne bi bile zadovoljne izvrsenim proverama konstatovale bi za tu neku potencijalnu snajicu da "ta nece kucu kuciti, neg' ce i u starosti 'zavijati' k'o sad u mladosti"... :lol:

Par dana sam razmisljao o ovome pa rekao hajde da to pedelim.

Dakle , kako vi muskarci gledate na ovo pitanje koju cu vam izloziti.

Da li materijlne vrednosti koje ste stekli ( aute kuce itd) dozivljavate kao produzetak svoje licnosti, da li vam smeta ako vas neko gleda kroz to ?

Da li bi vam smetalo da se neka devojka iskljucivo "zalepi" za vas zbog neceg sto je materijalno , ili smatrate da je to vas produzetak , vas uspeh , deo vas?

Da li bi ste bili sugar daddy?

Licno prvo cu ja sam reci svoje misljenje.

Postujem kada neko postuje moj rad, ali tu se stvar zavrsava, izuzetno sam gadljiv na svako povezivanje licnosti sa materijalnim stanjem .
U prevodu pre bih sam skapao nego pristao da me neko gleda kroz interes.

Desavalo se da imam devojake koje su mi kupovale sve i svasta( nisam ni za to), ali nikada nisam bio u vezu u kojoj bih bio neciji finansijer...smatram da je to samoponizavanje, covek je ono sto moze poneti sa sobom ( karakter i fizika, i ono duhovno), ostalo su "stvari" koje olaksavaju zivot.

Dakle ja ne smatram da me neki uspeh cini boljim kao coveka , pogotovo ne mislim da je to prodizetak moje licnosti ili deo mene , a jos manje mislim da bih zeleo da me neko gleda na taj nacin, i da bih aminovao takav odnos.

Sta vi mislite ?Da li bi ste pristali na takvo nesto , smatrate vas utomobil, uspeh,kucu , vasim "osobinama" ...Ili mislite drugacije?

Ps. Poslednji put kada sam bio u La video sam koliko je tamo drustvo ogrezlo u pohlepu i bolest.

ne smatram
smetalo bi mi
moram da izguglam suggar daddy
što se tiče materijalnih stvari nedostaje mi jedino auto...ne zato što bi to bio produžetak mene (uostalom previše sam mator da bi sad produžavao sebe na takav način), nego što sam ljubitelj automobila od kako znam za sebe

mukami

U mojoj glavi uspešan čovek nije uvek bogat čovek...cak naprotiv...kada bi tako bilo naučnici bi bili manje uspešni od vrhunskih prostitutki jer imaju manje novca od njih...

Uspeh je rezultat posvecenosti, radoznalosti i nekog malog sveta koji takav čovek gradi za sebe...uprkos okolnostima...I zato su mi simpatični jer volim ljude koji me uvuku u neki njihov svet...
Uspešnost koja se svodi na novac je varljiva i neretko opozit onim slatkim osobinama koje me privlače...nema tu nikakvog malog sveta...u dobrim ili u lošim kolima...

Vrhunske prostituke jesu uspesnije od vecine naucnika, onih prosecnih i ispodprosecnih.

Vecina naucnika je kao i u bilo kojoj drugoj profesiji zesci skart, i ne mozes da kazes da je neko ko je vrhunski u bilo kom poslu, manje uspesan od nekog naucnika samo zato sto je taj naucnik, ma kakav naucnik bio.

Jedino moze da se kaze da su npr. vrhunski naucnici uspesniji od vrhunskih prostituki.

- - - - - - - - - -

Inace, da odgovorim na temu, skoro svi bogati muskarci se gade zena koje su sa njima pre svega zbog statusa i materijalnih stvari, vecina je nesigurna ceo zivot i za onu koju su ozenili zasto je sa njima, a najpametniji bogati muskarci se i ne zene uopste.

Par dana sam razmisljao o ovome pa rekao hajde da to pedelim.

Dakle , kako vi muskarci gledate na ovo pitanje koju cu vam izloziti.

Da li materijlne vrednosti koje ste stekli ( aute kuce itd) dozivljavate kao produzetak svoje licnosti, da li vam smeta ako vas neko gleda kroz to ?

Da li bi vam smetalo da se neka devojka iskljucivo "zalepi" za vas zbog neceg sto je materijalno , ili smatrate da je to vas produzetak , vas uspeh , deo vas?

Da li bi ste bili sugar daddy?

Licno prvo cu ja sam reci svoje misljenje.

Postujem kada neko postuje moj rad, ali tu se stvar zavrsava, izuzetno sam gadljiv na svako povezivanje licnosti sa materijalnim stanjem .
U prevodu pre bih sam skapao nego pristao da me neko gleda kroz interes.

Desavalo se da imam devojake koje su mi kupovale sve i svasta( nisam ni za to), ali nikada nisam bio u vezu u kojoj bih bio neciji finansijer...smatram da je to samoponizavanje, covek je ono sto moze poneti sa sobom ( karakter i fizika, i ono duhovno), ostalo su "stvari" koje olaksavaju zivot.

Dakle ja ne smatram da me neki uspeh cini boljim kao coveka , pogotovo ne mislim da je to prodizetak moje licnosti ili deo mene , a jos manje mislim da bih zeleo da me neko gleda na taj nacin, i da bih aminovao takav odnos.

Sta vi mislite ?Da li bi ste pristali na takvo nesto , smatrate vas utomobil, uspeh,kucu , vasim "osobinama" ...Ili mislite drugacije?

Ps. Poslednji put kada sam bio u La video sam koliko je tamo drustvo ogrezlo u pohlepu i bolest.

Ne znam kako ti zamišljaš da je moguće to odvojiti. Da neko potpuno zanemari ono što mu se nabija u oko.
Ako odeš u prodavnicu da kupiš garderobu, obuću drugačije će te gledati, verovatno drugačije i uslužiti ako si apa-drapa, drugačije ako si sav negovan i fino, vrlo skupo obučen. Sitni preduzetnici znaju pa im je prva investicija dobar auto, ne bi li kod potencijalnih investitora ostavili utisak uspešnog i pouzdanog čoveka. Ne možeš da voziš neki krš, a ovamo da pričaš o avionima, kamionima.

Ono što je čoveku bitno to ističe u prvi plan, ako ne želiš da te vezuju za novac, materijalno, onda nemoj isticati materijalno u prvi plan. Ako sam ne možeš da odoliš, ili ti je zbog nečega bitno da te vide kao uspešnog, onda hbg. Kako zračiš, tako i privlačiš.
Inače uspeh ne mora da ide zajedno sa parama, niti pare sa uspehom... Još i to da uspeh može da bude pokazatelj čovekovih vrlina, istrajnosti, i može da deluje na ljude okolo vrlo opijajuće, zarazno i motivišuće, sa uspešnim ljudima kad si sam dobiješ elan, sve deluje lakše, pa i koji usputni neuspeh.

Back