Thermo Speed (Fat Burner) - utisci?

Nemanja Brkic

Obećava
Poruka
52
Da li je neko probao ovaj fat burner i da li on djeluje kao sto se prica? Ja ga koristim 10-tak dana, jednu kapsulu ujutro prije dorucka, na prazan stomak, drugu pola sata prije treninga. Radim cardio skoro svaki dan 15-20 minuta intenzivno. Visok sam 1,80m a tezak 85kg, zelim da se rijesim ono malo sala oko stomaka i dovedem tijelo u fazu definicije. Ne jedem leba, i zadnji obrok mi je oko 20h, pijem puno vode i jedem uglavnom zdravu hranu bez puno masti. Za 10 dana sam uprkos silnim naporima i fat burneru izgubio cak 1kg tjelesne tezine (wooow. cak 1 kg).

Kupio sam ga iz puke radoznalosti, i priznajem ispao sam glupan jer pojma nemam sta on radi u nasem tijelu. Nisam osjetio jos uvijek nikakve nuspojave. Jedino sam primjetio je da imam cestu stolicu, svako malo me tjera u wc, i u toku cardio treninga se znojim kao Taliban. Jedan mi frend u teretani rece da taj fat burner moze dovesti do ozbiljnih ostecenja srca, pa cak i smrti. Zato sam zadnjih par dana veoma uplasen i dok treniram razmisljam o tome kako ce mi herc eksplodirati, jednostavno ne mogu izaciti iz glave to sto mi je covjek rekao. Sta mi vi predlazete, da li da bacim te kapsule ili da nastavim sa daljnom upotrebom bez ikakve brige? Pored Fat Burnera koristim i Whey Protein.

Back