Theatre of Tragedy

Sentimentalna budala:
Ne samo za Goth nego i za Black,Death,Doom,Power...U Srbiji nema dovoljno poklonika ovih zanrova da bi se za svaki pravio poseban festival.To bi bilo nesto kao Mera Luna....

kakvih bre poklonika??? black, doom, power su najgori izrodi koji su mogli da se dese metal muzici...

na exit dolaze samo najbolji... Mislim Billy Idol jeb**te...
A to sto Franz Ferdinand i Him nazivas gamadima to samo pokazuje koliki si debil...

P.S.
znas li ti sta je harmonija uopste???

GAMAD nego sta.Ili ona iskomercijalizovana populisticka ili ona propala koja vise nema gde da nastupa pa posle sto godina dosli kod nas kao neke toboze zvezde.Uostalom pun mi vas je k*rac vas nadrkanih cobancina sto slusate Jimi Hendrixa i jos gore svirate gitaru i mislite da mozete da kenjate nama ostalime jer vi ste kao pametni a mi smo svi debili.Ako nisi umeo nesto da iskritikujes na lep nacin onda fino odjebi jer mi tvoji i saveti tvoje sorte ne trebaju....

PS:Nemam nista protiv Hendrixa,Doors,Led Zepellina ali me strasno nerviraju ovilikovi sto misle da mogu da seru ostalima jer kao ono sto oni slusaju je dobro a ono sto mi slusamo je sranje pa ce oni kao da nas izvadu na pravi put...

PSS:Dobro znam sta je harmonija,nisi ti jedini ovde koji svira neki instrument ili se interesuje za teoriju....

Covece, zajebao si se gadno, ne susam nista od toga gore sto si naveo... Lupas gluposti...
Niti ja ista umisljam niti slusam Hendrixa niti Zeppeline koji ti je qratz???

Sam sebe sjebavas, ako ti se nista ne svidja osim da slusas tvoj bleckic gothic i stalu boraniju, onda ne pljuj po necemu sto drugi slusaju...
Ti ocgledno da imas neki problem... Ajde idi lepo i tuguj iz taj tvoj gothic i black...

Back