THE X FILES

Kakva je serija Dosije X po tebi?

• Najbolja svih vremena

• Dobra je ali ima mnogo boljih

• Nista posebno

• Nikada nisam gledao/la

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
evo nadjoh par interesantnih slika:

@cns/kimi
'e ja mislim da je on dobar alien, ne znam da li ste primetili, ali on je uvek ubijao one aliene koji su hteli da nalese tacnije da izvrse invaziju na zemlju i imao je dosta prilika da ubije moldera i skali pa nije'

to sam nedje procitao i bilo mi je cudno,ali ako se sjecas ubijao i je bezazlene aliene ;) :
the unnatural
http://www.imdb.com/title/tt0751239/

Prilozi

• 898321.jpg
    898321.jpg
    15,7 KB · Pregleda: 4
  • mulder_and_scully_kawaii_3_by_angel.jpg
    mulder_and_scully_kawaii_3_by_angel.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 6
  • lol.gif
    lol.gif
    40 KB · Pregleda: 74
hahah,preduhitrila si me!dodao bih jos i holivud a.d. iz 7-me sezone.meni su recimo sve te da kazem humoristicke epizode bile presmijesne,ova boldovana pogotova,kad se samo sjetim molderovog krika u jednoj od scena...:hahaha: ,znaci 10 puta sam vrcao tu scenu.po meni jedna od najboljih epizoda je en ami-http://www.imdb.com/title/tt0751113/
zatim anasazi - http://www.imdb.com/title/tt0751074/ ,paper hearts - http://www.imdb.com/title/tt0751175/ ,gender bender - http://www.imdb.com/title/tt0751129/ ,etc...mogao bih ovako do sjutra...mitoloske kao sto rekoh svaka,mada su i en ami i anasazi u toj grupi,jedino su mi slabije bile sa cvoroglavim alienom,ne znam zasto,ali i njih sam prosto gutao.gender bender sam prvi put tek nedavno odgledao,i ako ste pazljivo gledali tu epizodu,vjerovatno vam nije promakao jedan detalj,kasnije uzasno bitan za seriju:
pojavljivanje krajceka,iako sam po netu citao da se pojavio tek nedje oko 5-6-te epizode-Duane Barry,Acension,sad ne znam jeli ovo promaklo nekome,ili je nesto drugo u pitanju sto ja vec ne razumijem
eto tako :mrgreen:
Nije to bio Krycek, nego se glumac Nicholas Lea najpre pojavio u toj epizodi u nekoj maloj, sasvim desetoj ulozi. Onda su ga zgotivili pa je kasnije dobio ulogu Alexa Kryceka, mada je ulogu prvo odbio Callum Keith Rennie (Leoben u Battlestar Galactica), valjda nije tad imao vremena. To recikliranje glumaca nije nista neoubicajeno na americkoj i kanadskoj televiziji - na pr. Chris Owens je u X-Files igrao 3 uloge: mladog Pusaca u epizodi "The Musings of a Cigarette Smoking Man", agenta Spendera, i simpaticnog "Cudovista" (The Great Mutato) u epizodi "Post-Modern Prometheus". Istina, ovu poslednju je igrao pod maskom, a ostalo je moze objasniti holivudskim kliseom da isti glumci igraju sina i oca u istom zivotnom dobu. Mnogo je frapantniji primer Terry O'Quinna - posebno sto je on tako prepoznatljiv - koji je najpre igrao policijskog porucnika Tillmana u epizodi "Aubrey" u 2. sezoni, zatim je u filmu "Fight the Future" igrao agenta Dariusa Michauda (onog sto se digne u vazduh), i na kraju je bio Shadow Man u 9. sezoni, a u medjuvremenu je igrao jednu od glavnih uloga - Petera Wattsa - u seriji "Millennium", koja je smestena u isti univerzum kao "The X-Files" (imali su i crossover u 7. sezoni XF, u epizodi "Millennium" u kojoj se pojavljuje Lance Henriksen kao Frank Black). Izgleda da na americkoj TV misle da to nije vazno ukoliko serija dugo traje - serije poput Law & Order i NYPD Blue su poznate po stalnoj reciklazi glumaca, pa tako isti glumci odigraju i po 3-4 guest starring uloge, ili glumac koji se pojavio u nekoj epizodi kasnije dobije stalnu ulogu (kao sasvim drugi lik), bas kao sto se to desilo sa Nicholasom Lea ili Chris Owensom u XF.

Na koga mislis pod "cvoroglavi alien"? Je l na onog sto menja oblik (u narodu poznat i kao Schwarzenalien :lol: )?

evo nadjoh par interesantnih slika:

@cns/kimi
'e ja mislim da je on dobar alien, ne znam da li ste primetili, ali on je uvek ubijao one aliene koji su hteli da nalese tacnije da izvrse invaziju na zemlju i imao je dosta prilika da ubije moldera i skali pa nije'

to sam nedje procitao i bilo mi je cudno,ali ako se sjecas ubijao i je bezazlene aliene ;) :
the unnatural
http://www.imdb.com/title/tt0751239/
NEMA BEZAZLENIH ALIENA!!!:per:

Nije to bio Krycek, nego se glumac Nicholas Lea najpre pojavio u toj epizodi u nekoj maloj, sasvim desetoj ulozi.
Na koga mislis pod "cvoroglavi alien"? Je l na onog sto menja oblik (u narodu poznat i kao Schwarzenalien :lol: )?
i meni je to proslo kroz glavu,ali nijesam bas bio siguran,pa sam zbog toga pitao,hvala na odgovoru :worth:

da,da,to je taj,onaj sto je ubijao nekakvim siljkom za led :hahaha: u vrat.nista ruznije od njega u zivotu nijesam vidjeo.

@cns/kimi

'NEMA BEZAZLENIH ALIENA!!!'

gledao si tu epizodu,pa znas da je ovaj sto ga je cvoroglavi kilnuo bio good one ;)

i meni je to proslo kroz glavu,ali nijesam bas bio siguran,pa sam zbog toga pitao,hvala na odgovoru :worth:

da,da,to je taj,onaj sto je ubijao nekakvim siljkom za led :hahaha: u vrat.nista ruznije od njega u zivotu nijesam vidjeo.

@cns/kimi

'NEMA BEZAZLENIH ALIENA!!!'

gledao si tu epizodu,pa znas da je ovaj sto ga je cvoroglavi kilnuo bio good one ;)

xaxxaax lol :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

ponovo se prikazuje po ko zna koji put, imam je celu i oba filma, ali je rado gledam svaki put na tv-u kad god se prikazuje i uvek ce mi biti zanimljiva...
Ovo je serija koja je jedna od najgledanijij svih vremena 9 sezona i 2 filma paranormalnih dogadjaja, razotkrivanja zavere i mnooogo ljudi sa raznim sposobnostima koje normalan covek ne moze ni da zamisli...
meni je ova serija No.1 a vama?

Meni isto:)
Nabavila sam svih 9 sezona, i sada, tj. juce odgledala zadnju:besna:
Tuguuuujeeeem ko niko:sad2::besna::besna::sad2::(:(

Vec sam dosadna sama sebi, ali nije mi jasno to sto na kojem god forumu o x filesima sam clan, tamo nema nikog iz ove zemlje. Ali bas nikog :rida:
posalji mi link za taj forum dje si uclanjena pa cu se potrudit da ti pravim drustvo,mada ja nijesam iz tvoje zemlje :mrgreen:
a i masu sam stvari pozaboravljao u vezi moldera & co ... ;)

posalji mi link za taj forum dje si uclanjena pa cu se potrudit da ti pravim drustvo,mada ja nijesam iz tvoje zemlje :mrgreen:
a i masu sam stvari pozaboravljao u vezi moldera & co ... ;)

Drago mi je da se interesuješ pa makar nisi iz "moje zemlje" :lol:

Evo imaš za početak onaj link što je ostavila nikita jedan post ispred tvoga.

Moja omiljena serija, mada ne visim po tim fan forumima i slično.

Glavni likovi su mi baš Saša Ćurčić, (vrh brate!) i taj toplo-hladno odnos njih dvoje mi je oduvek bio simpatičan. Daleko zanimljivije od varijante da su oni, naprimer, u vezi sve te godine. Kad se samo setim Biljane i njene emisije ''City'' i onog iščekivanja ''oće da se coke - neće da se coke'' nekoliko sati pred početak epizode. Kapiram da upravo tu leži najveći šarm ove serije.

Back