The Witcher (TV Series 2019– )

witcher-keyart-700x380.jpg

Witcher serija nije ništa novo, šta više startovana je još 2019 godine. Međutim, želim da čujem vaše kritike ukoliko ste pogledali. Trenutno je ocena na IMDB 8.2
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt5180504/

Погледао пар епизода и одустао,не знам зашто али ми није сјела...
Igra je okej, to jest odlična, ali kada čitam knjige, nekako su dosta izmenili stvari, nisu baš onako kako je napisano. Tipa, kralj Foltest (debeli u seriji što napravio dete sestri) u knjizi je jako mršav čovek koji nema onako preku narav. Smiren je čovek.

Igra je okej, to jest odlična, ali kada čitam knjige, nekako su dosta izmenili stvari, nisu baš onako kako je napisano. Tipa, kralj Foltest (debeli u seriji što napravio dete sestri) u knjizi je jako mršav čovek koji nema onako preku narav. Smiren je čovek.
Добро је одрађена визуелно али нисам био расположен за такав тип серије и одустао.

I ko se toliko uvredio da je obrisao moj post. To je bas pravljeno kao kritika i zayebancija na witchera i koristi se slobodno na citavom netu. Samo je ovde cenzura.
Kometarisano je sve vec odavno na mojoj temi o witcheru koja postoji godinama. Tako da necu da pisem ponovo komentare koje sam vec pisao preklane sto bi rekli hrvati.

Serija je jedna od danas (na zalost) boljih. Ne sto je nesto super nego jer je prosek toliko los. Posebno za Netflix levicarske gluposti, nisu ubacili previse SJW nebuloza (za sada).
Hteli su da budu previse pametni u prvoj sezoni kako su konstruisali pricu sa 3 paralelne price u 3 razlicita vremenska perioda a da ti se to direktno ne kaze u lice i da se to sve na kraju kao spoji. Problem je sto su to tako aljkavo i trapavo odradili da i kad znas ko je sta i gde opet ti pred kraj zbunjivo sta se kad desava (mogu misliti kako je tek likovima koji prvi put culi i gledaju ovo bez poznavanja materije).
Kevil je iznenadjujuce ok kao Geralt jedino je prenabildovan. Nije on neki glumac ali moze da prodje. Cigancica koja igra Jenefer je ubedljivo najbolja glumica, ne izgleda za ulogu ali glumom to pokrije. Iritantna kucketina koju bi samo da zadavis, iliti-feministkinja, da to je Jen.
Najbolja stvar ipak je sto materijal nema nikakve veze sa GOT sto je promotivno poredjenje, ovo za razliku od tog smeca ima neki podtext i poentu i prava je epska fantazija.
Najveci minus naravno crnci vlienjaci lol Amerika zemlja velika puna debila.

I ko se toliko uvredio da je obrisao moj post. To je bas pravljeno kao kritika i zayebancija na witchera i koristi se slobodno na citavom netu. Samo je ovde cenzura.
Kometarisano je sve vec odavno na mojoj temi o witcheru koja postoji godinama. Tako da necu da pisem ponovo komentare koje sam vec pisao preklane sto bi rekli hrvati.
Спојене су теме...

Back