The Who otpustio dugogodišnjeg bubnjara Zaka Starkija zbog „preigravanja“ na nedavnim nastupima

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.048
Mandat Zaka Starkija kao bubnjara uživo za Who je očigledno došao do kraja. Posle četiri dobrotvorna nastupa Teenage Cancer Trust u Londonu prošlog meseca, portparol benda je u jučerašnjoj izjavi rekao da su "doneli kolektivnu odluku da se rastanu sa Zakom posle ove runde nastupa u Rojal Albert holu. Nemaju ništa osim divljenja prema njemu i žele mu sve najbolje za njegovu budućnost."

Međutim, na njihovoj poslednjoj emisiji Rojal Albert, kada su Who svirali svoju pesmu iz 1971. godine „The Song Is Over” prvi put uživo, Daltri je jasno izrazio svoje nezadovoljstvo, zaustavivši pesmu jer je Starkijevo bubnjanje bilo previše snažno. „Da bih otpevao tu pesmu, moram da čujem ključ, a ne mogu“, rekao je. "Sve što imam je zvuk bubnja: bum, bum, bum. I ne mogu da pevam na to. Žao mi je momci."

Kao dete, Starki je provodio dosta vremena sa najpoznatijim bubnjarom Who-a Kitom Munom, za kojeg bi neki mogli reći da je i sam bio pomalo „preigrač“. Starki se pridružio bendu 1996. godine; gitarista Pete Townshend je rekao da su pozvali Starkey-a da bude stalni član, ali je Starkey odlučio samo da bude njihov bubnjar na turneji. U svakom slučaju, ne čini se da Who ima još mnogo turneja u sebi: Na prvoj od tih koncerata Rojal Alberta, Taunšend, koji sledećeg meseca puni 80 godina, rekao je da je upravo prošao zamenu kolena, a 81-godišnji frontmen Rodžer Daltri rekao je da je gluv i slep.

Starki je sin RIngo Stara

"Nakon što sam svirao te pesme sa bendom toliko decenija, iznenađen sam i tužan da bi iko imao problema sa mojim nastupom te večeri, ali šta možete da uradite? Planiram da uzmem veoma potreban odmor sa svojom porodicom, i fokusiram se na izdavanje Domino Bones od Mantra Of The Cosmos sa Noelom Gallagherom u maju i završetak moje autobiografije, kojju sam pišem. I želim im sve najbolje.”

Niti sam znao da je on Ringov sin, niti sam znao da svira....odnosno, da je svirao sa The Who. Pise biografiju? Pa nije on isto sto i njegov otac, a nije ni 1% popularan kao otac mu Ringo, pa cemu onda biografija....?
Uzgred, izgleda kao Hobit koji je umoran upravo dojahao na poniju iz Hobitona....

s.jpg

Niti sam znao da je on Ringov sin, niti sam znao da svira....odnosno, da je svirao sa The Who. Pise biografiju? Pa nije on isto sto i njegov otac, a nije ni 1% popularan kao otac mu Ringo, pa cemu onda biografija....?
Uzgred, izgleda kao Hobit koji je umoran upravo dojahao na poniju iz Hobitona....

Pogledajte prilog 1716447
Ali se od malih nogu vukao sa svim tim rokerima. Sigurno ima dosta zanimljivih stvari da napiše.

I ja niti sam čuo za njega a kamoli da znam da je Ringov sin

Bubnjar The Who ponovo se pridružio bendu nekoliko dana nakon što je izbačen
I time su se prodruzili sve duzem spisku starih grupa i muzicara koji su tu negde oko 80 godina a koji ni sami vise ne znaju sta rade. Zapravo, sada tvrde da on nije ni bio izbacen iz grupe, vec da je u pitanju bio "nesporazum"...!!.....Senilnost ili sta? Pit je 80, Rodzer je 81.....

I time su se prodruzili sve duzem spisku starih grupa i muzicara koji su tu negde oko 80 godina a koji ni sami vise ne znaju sta rade. Zapravo, sada tvrde da on nije ni bio izbacen iz grupe, vec da je u pitanju bio "nesporazum"...!!.....Senilnost ili sta? Pit je 80, Rodzer je 81.....
Navodno su se dogovorili da "malo smanji"

Back