The Walking Dead

milan.

Zainteresovan član
Poruka
485
Полицајца Рика Гримeса (Ендрју Линколн) након што је рањен покушавајући да заустави аутомобил с криминалцима на путу, одвозе у болницу где губи свест. Након више дана без свести, он се буди, само да би открио да је за то време, опаки вирус опустошио свет, оживљавајући мртве који имају само једно на свом зомби-уму, а то је да се хране људским месом.
Суочен са овом чињеницом као и да је његова породица нестала, он ће предводити групу преживелих у потрази за сигурним и безбедним местом за живот.

thewalkingdead.jpg

Гледао сам пилот епизоду и могу да кажем да ми се свиђа. Погледајте и дајте коментаре. Најзад, од толико вампир-серија да направе и коју зомби. :)

na imdb je dobila veliku ocenu sto je retkost pogotovo za zombie teme,a i meni se veoma svidja,odgledao 5 epizoda jedva cekam sestu
rekli su da ce biti i druge sezone,od 12 epizoda
veoma lepo odradjena,zombiji realisticni (nisu kao u novom resident evil filmu koji je $hit) prica odlicna,likovi uverljivi i takodje realisticni,okruzenje je moglo malo bolje ali je na nivou

ja sam odusevljen,celu sezonu sam odgledao s time sto su malko zaebali 3cu epizodu,nije bilo nikakve akcije. ova prva sezona je bila proba kako ce publika reagovati na zombi tematiku i dobili su pozitivnu reakciju publike i kriticara (4 -5 000 000 gledalo u SAD-u seriju u ne popularnom terminu )odlucili su da naprave drugi serijal od 13 epizoda koje verujem da ce bolje uraditi. Drugi serijal se ocekuje u jesen sledece godine.AMC je kao HBO,znaci kad naprave onda ne stede i verujem da ce biti super. Bas zanima sta ce biti sa onim crncem i sinom i onim bez ruke.

Back