The Truth About Sluts & Cheaters

У, сунце ти!

Ко би рекао да жене подједнако варају као и мушкарци, и то из практично истих разлога.

А мене све убеђивале да су поштене.

А ја наиван, веровао да није тачно оно...број који она каже, помножиш са три.

Још нас овде и форумашице убеђују да су поштене, и да су скоро све жене поштене, и да им не треба други кyрац од кyрца њиховог партнера.

Citirao bih Blajbija na jednoj temi ali ne sećam se koja je bila. Uglavnom, sve smanjuju broj kako bi ispale čednije.

У, сунце ти!

Ко би рекао да жене подједнако варају као и мушкарци, и то из практично истих разлога.

А мене све убеђивале да су поштене.

А ја наиван, веровао да није тачно оно...број који она каже, помножиш са три.

Још нас овде и форумашице убеђују да су поштене, и да су скоро све жене поштене, и да им не треба други кyрац од кyрца њиховог партнера.
Zaboravi i smo vrsne domaćice!Uvek više mislimo na pare, ovaj....na šerpu, nego na đ.. u!

Sve su zene ku.rve prestalo da bude zanimljivo jos pre deset godina
Hiljade i hiljade tema
Kapiram da ti mislis da si zanimljiv i inovativan

Наравно да је тема далеко комплекснија, а на клипу имаш социолошко, антрополошко и остала научна објашњења и тумачења, при том, се изједначавају мушкарци и жене, дакле, равноправност, али твој мали мозгић види само оно што хоће да види, а све остало избацује из система. Зато и мслиш да је тема "све жене су кyрве".

Je l' iko od vas odslušao i razumeo ovaj video?

Lik kaže da je promiskuitet ženama ugrađen biološki podjednako kao i muškarcima, da ljudi nikad nisu predviđeni da budu monogamni, promiskuitet je potreba da se nađe idealan partner za genetski idealno potomstvo.
I da su muškarci glavne drolje, a da žene tek poslednjih godina dostižu taj nivo.

Kako je uspeo ovo da preokrene u korist muškaraca kad je bazirao argument na bukvalnoj evolutivnoj nauci, nije mi jasno.

Lik je praktično potvrdio jednakost, čak iako toga nije svestan.

Back