N neca Početnik Poruka 18 17.11.2003. u 01:52 - The sims3 #1 Zna li neko sta se desava sadecom simsima?Dali rastu ili ne? Mislim na prvi deo
Gost 17.11.2003. u 17:05 - The sims3 #2 neca: Zna li neko sta se desava sadecom simsima?Dali rastu ili ne? Mislim na prvi deo Kliknite za proširenje... lelo znam da si ti.ja sam u kliku pa surfujemo po netu,i ja te nasla,ha,ha!Deca simsi a?Pa porasce valjda ako su zdravi!CMOK!
neca: Zna li neko sta se desava sadecom simsima?Dali rastu ili ne? Mislim na prvi deo Kliknite za proširenje... lelo znam da si ti.ja sam u kliku pa surfujemo po netu,i ja te nasla,ha,ha!Deca simsi a?Pa porasce valjda ako su zdravi!CMOK!
Gost 17.11.2003. u 17:07 - The sims3 #3 neca: Zna li neko sta se desava sadecom simsima?Dali rastu ili ne? Mislim na prvi deo Kliknite za proširenje... lelo znam da si ti.ja sam u kliku pa surfujemo po netu,i ja te nasla,ha,ha!Deca simsi a?Pa porasce valjda ako su zdravi!CMOK!
neca: Zna li neko sta se desava sadecom simsima?Dali rastu ili ne? Mislim na prvi deo Kliknite za proširenje... lelo znam da si ti.ja sam u kliku pa surfujemo po netu,i ja te nasla,ha,ha!Deca simsi a?Pa porasce valjda ako su zdravi!CMOK!
Gost 03.01.2004. u 10:42 - The sims3 #4 neca: Zna li neko sta se desava sadecom simsima?Dali rastu ili ne? Mislim na prvi deo Kliknite za proširenje... Za staru verziju neznam,ali za The Sims 2 kazu daje odlican i da se mali simsi razvijaju od rodjenja pa do starosti
neca: Zna li neko sta se desava sadecom simsima?Dali rastu ili ne? Mislim na prvi deo Kliknite za proširenje... Za staru verziju neznam,ali za The Sims 2 kazu daje odlican i da se mali simsi razvijaju od rodjenja pa do starosti