Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drinjaca:Црногорци су Срби и као такви су измишљени од стране Коминтерне да би под Брозом добили нацију, квази језик и секташку цркву, само да би се насилно извукли из Србског националног и духовног бића.
А данас се уз помоћ шиптарског лобија и подршку САД и сателита ради на њиховом осамостаљењу у некакву "еколошку Државу". Планине (географске карте)и медаље су иконографија, која не мења ствар јер су Срби.
drinjaca:ГАЗДАРИЦЕ !!! бриши ове фотографије, превелике су,ови мегабајти ми блокирају компјутер. Дај учини нешто. Please!
vuk_:Igracicu opet podlo lazes, i to jako jako bedno, zvucis kao pokvarena ploca. To sto si rekao je toliko puta prezvakano i ispljuvano da ga ni pas sa maslom ne bi progutao, ali vidim da tebi to ne predstavlja ni najmanji problem. Mozes li sada odgovoriti na pitanja koja ti postavljam vec mesecima :
Osim sto pises bljuvotine i sto zagadjujes ovaj forum tvojim svinjarijama da li si do sada iz svoje glave dao neki istorijski sud o nekom dogadjaju koji sam naveo ???
Sto si konkretno odgovarao na konkretne zadate teme ???
Osim sto si kacio politicka saopstenja ???
Da li si sto odgovorio na tvrdnje koje sam iznio u mom predhodnom postu u vezi plemena crnogorskih i u vezi izjasnjavanja tri dinastije crnogorske ???
Pa dosta je vise tvojih gadluka, odgovori na nesto konkretno,
nijesi u vrtiću pa da se kakiš i piškiš kad hoćeš i da vrištiš i zoves vaspitačicu ???
Zasto sva priznata svetska istorija kaze za Crnogorce da su Srbi?
Sva istorija kaze da su Crnogorci i Srbi dva naroda, velikosrpska istorija i njeni šišnjari kao što je mali šarlatan - gugler Vuk ne priznaju Crnogorce.
Svi drugi narodi na svijetu priznaju Crnogorce !!!
Ne postoji nijedan narod na svijetu osim Velikih Srba koji ne priznaje Crnogorce !!!
Zasto Crnogorci ne dokazu svetu da to nije tako?
Istina je da crnogorskih istoricara ima 20-tak i da od njih vjerovatno 18, ne zeli da talasa.
Zato na drugoj strani imamo Ljusica i kompaniju od 1000 "istoricara", koji kad pronadju da je neki Srbin nedje kampovao, ili ljetovao, ili da je bio na privremnenom radu nedje, tu zemlju bez razmisljanja proglase za srpsku !!!
Zatim Ljusic izda naredjenje, da se ta laz ponavlja u medijima do besvijesti i onda mali sarlatan Vuk poslije bali i pjeni i kose cupa jer misli da ako je nesto cuo na TV-u 1000 puta da je to istina.
Zasto se u naucnim krugovima ne dokaze da su Crnogorci nesrpski narod?
To se u naucnim krugovima vec lako dokazalo,
srpski "istoricari" na tu temu drze samo monologe, izbjegavaju direktno suceljavanje.
Zasto ne verujes ni domacoj ni zapadnoj istoriji?
Zasto ne vjerujes Radicu, Relji, Cirkovicu ?????
Zasto ne vjerujes konkretnim dokazima, a zasto vjerujes proklamacijama politicara Ljusica i slicnih ??????
Zasto ti nama postujes te bljuvotine kada se za svo ovo vreme niko nije slozio za tim?
Ti prosipas svinjarije i splacine, a ja sam vec u startu kod Duklje citirao Relju, Radica i Cirkovica, vrlo priznate i ugledne SRPSKE ISTORICARE.
Ti sarlatanu ides na Google i svinjaris po Googlu, da bi poslije ostavljao linkove, za tekstove koje sam ja davno prije naveo.
Dakle ja bih rekao da si ti taj koji ides i njuskas kao svinja po Google-u, a da predhodno i ne citas sto se pise na ovom podforumu ?!
To je teska svinjarija zar ne ?
Zasto kazes za Vojicavljevice da nisu srpska familija kada ih ceo svet tretira kao srpsku dinastiju?
Sarlatanu, kako su Vojislavljevici Srbi, kad se nikada nidje nijesu izjasnili kao Srbi ???
Sarlatanu, Vojislavljevici su bili Dukljani, a Relja, Radic i Cirkovic kazu da Dukljani nijesu Srbi !
Sarlatanu, hoces li ti koji ne znas nista, ti koji imas dva razreda srednje, ti koji nikada nista iz istorije nisi ni procitao ni zapamtio,
hoces li ti da ih pretvoris u Srbe,
a Relja, Radic i Cirkovic ne mogu ???
Hajde, da vidimo sta nam kaze dukljanska skola na ovo, ali da bude bez bednog klevetanja srpske istoriografije i bez teorije velikosrpske zavere![]()
Vrlo malo ima srpskih istoricara kojima je cilj nauka.
Ogromna vecina po zadatom zadatku Garasanina politiku je stavila kao cilj, a falsifikovanje istorije im je sredstvo da se dodje do cilja.
Jedan sramni istoricar, bijedni kao sto je Ljusic citira Porfirogenita i laze bezocno, kako sam pokazao,
jer racuna da se malo ko u Porfirogenita razumije, sto je prilicno u pravu.
Zato Ljusic politicar, kobajagi istoricar, bezocno laze jer je rijetko neko u prilici da ga demantuje, a za to vrijeme bajke se usadjuju u glave mladih sarlatana poput Vuka.
I pitanje za Gazdaricu : Dokle misli da tolerise ovo?
drinjaca:Не 100 већ и 1000 дана бичевања би било мало, с обзиром какве историјске "истине" читам од Играчине.![]()
igracina:Trazim od Gazdarice da konacno pocne da brise postove ovoga maloga sarlatana, koji uopste ne ucestvuje ni u kakvoj istorijskoj raspravi, vec ih samo ometa i histeriše i vristi i ciči po forumu.
Histerise kako su njegovi istoricari nešto rekli i to je sveta istina !
Gazdarice, pregledaj postove ovoga sarlatana i vrijeme je da pocnes da ga brises, jer mu je jedini argument:
"Ljusic rekao ! Vlahovic rekao !"
Dakle neka dovede onda te istoricare, jer on niti zna da diskutuje, niti ima ikakve kapacitete, niti bilo kakvo znanje iz istorije.
Gazdarice do sada nije iznio na ovom podforumu nijedan jedini svoj stav povodom nekog pitanja !!!
Osim sto ostavlja linkove i donosi copy/paste politicke tekstove !
Ovaj sarlatan pise neprestano svinjarije,
trazi da se s njime polemise,
a nema nikakav stav ni rezon po nijednom pitanju iz istorije !
Ovaj sarlatan je vec sve zaboravio sto se pisalo po ovom podforumu,
ali zasvinji forum vristeći i skvičeći,
a da još nijednu svoju činjenicu ili rezon nije iznio !
Ako je neko razmazen i pokvaren neka ga kuci trpe, ne moramo valjda ovdje da trpimo svakakve klipane i sarlatane.
Postoji pravilo da nije dozvoljeno ometati rasprave, a neka pokaze koju je on svoju raspravu do sada iznio !
Sto je mnogo mnogo je.
drinjaca:Боље да си луда и да забављаш на двору цара Мила Великог, него овде нас.
drinjaca:www.srbovanje.com
BUDVA - U udžbeniku "Priroda i društvo" za prvi razred osnovne škole u Crnoj Gori, pod nazivom "Okolina i ja", na strani 26, slikovito je
prikazana crnogorska porodica, a na jednom crtežu majka i dete su - crnci.![]()
Neobičnu ilustraciju prvi je uočio profesor Filozofskog fakulteta dr Slobodan Radonjić. On kaže da jedna slika ilustruje postarijeg i ćelavog Crnogorca koji se pognuo pod teretom dve korpe sa kućnim potrepštinama, onemoćao hoda iza vidno mla`e supruge i jedini je plavokosi na ovoj slici.
Ud benik je preveden sa slovenačkog, a Zavod za udžbenike iz Podgorice, bez prethodno objavljenog konkursa za crnogorske stručnjake, potpisao je ugovor sa izdavačem iz Slovenije i preuzeo
njihove udžbenike za prva tri razreda, po kojima od jesenas uče crnogorski prvaci.