THE SECRET

Hvala za dokumentarac. Nisam znao za ovaj film. Pogledacu i ako sam ja jos davno sebi u praksi dokazao tu ,,teoriju". Um moze SVE. I svi mogu, sve, ali bukvalno sve. Lako je proverljivo ako vam je svest na visokom nivou. Nazalost, ljudi od svojih nametnutih ustaljenih obrazaca sami sebi ne dozvoljavaju da iskazu svoj pun potencijal.
Evo ti moj potpis. :D Samo je pitanje; zašto mi nećemo to sve?!

udisem 10 puta duboko i lagano usmjeravam misli ka prostranstvima svemira,opustajuci svoje tjelo,ne obaziruci se na trenutak na ovozemaljske blagodati.zamisljam da lebdim,spokojno negdje u tami svemira,gledajuci na malenu zemlju,negdje daleko.samo jedna misao mi prolazi kroz glavu,koju vucem jos od pocetka ovog putovanja.mislim da je doslo vrijeme da prenesem svoju poruku,ono radi cega je i pocelo ovo sve.o veliki o mocni svemire,daj da barem jednom zasjednem za final tabel na turniru texas holden.ne moram dobit 100.000,zadovoljio bi se i drugim mjestom.....

Uh! Neocekivani komentari. Srbi kao Srbi, uvek nepoverljivi. Film je super, mada znam i za takvu knjigu. Kome treba link, da ga ne stavljam javno ovde, sa srpskim prevodom neka trazi.
Prica o umu je veoma istinita. Bolje poverujte jer nemate sta da izgubite.
Vidim da neki omalovazavaju sve ovo u fazonu: "samo pomislim nesto i to mi se ostvari, ma daj". Moj odgovor na to glasi: Ne. To kaze knjiga Dzozefa Marfija "Moc podsvesti". Ovde upiru ka drugoj stvari: Morate se staviti u situaciju kao da to vec imate. Naveli su banalan primer coveka koji sedi u fotelji, zazmuri i zamislja da vozi kola, pravi pokrete rukama i nogama... Ako pricate stalno dobicu ovo, dobicu ono, uvek cete biti u buducnosti i cekati to. Morate reci imam ovo i zamisljati sta biste radili s tim.
P.S. Nema veze s Rimljanima i Templarima. Pominju se Vavilonci, ali je sustina da su mnogi veliki umovi znali za to.

Hmm nisam odgledao probacu sutra, Donald Shimoda any1?

Pretpostavljam jos jedna u nizu teorija nadahnuta Richardom Bachom ili nekim njegovim prethodnikom...Procitajte prividjanja :D

Btw, ja sam donekle zastupnik te teorije... ;)

Back