Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta vi mislite>Kakav ce biti provod.Ja zbavih kartu u zadnji ternutak za Belgrade...pa pomislih hoce li vrijediti??Ja mislim da hoce!ipak su oni Bogovi RNR,i moja braca hiji-ji 8) 8) 8) peace
vredeće itekako. mogu da se kladim da neće otaljati kao pepersi, jer oni imaju nepisano pravilo da kad prvi put nastupaju u nekom gradu, obavezno sviraju samo stare pesme.
uvek sam ih ono, voleo u smislu 15 jakih pesama, ostalo od '78 nadalje trash, ali u poslednje vreme samo Stonse slušam i mogu da kažem da sam ih baš još dodatno zgotivio nekako, jedva čekam koncert.
BLASPHEMY!!!
nemoj da te cuju sa rhcp foruma, neces se dobro provesti....
dakle pepersi su najbolji na svetu.....ponavljaj za mnom....
pepersi su najbolji na svetu....
jel' zna neko sviraju li chike wild horses, ruby tuesday, lady jane i tako to....
p.s. za mene je vreme stalo pre nekih 20-tak godina.....
vredeće itekako. mogu da se kladim da neće otaljati kao pepersi, jer oni imaju nepisano pravilo da kad prvi put nastupaju u nekom gradu, obavezno sviraju samo stare pesme.
uvek sam ih ono, voleo u smislu 15 jakih pesama, ostalo od '78 nadalje trash, ali u poslednje vreme samo Stonse slušam i mogu da kažem da sam ih baš još dodatno zgotivio nekako, jedva čekam koncert.
ma ja ih onako slusam...tako-tako....ali postujem ih strasno....zato idem na koncert...ZIVIO ROCK!!!Danas sam kupio kartu.....u zadnjem trenutku... 8)
peace