The mutants

filmska industrija ti se uglavnom sad vrti oko superheroja i pol. korektnih tema...
Da, svestan sam toga. Ali mogli su to malo bolje. Film nema plot. Bukvalno se ne zna šta je svrha filma. Završnica nije kulminirala. Sve je jedna linija (skoro). Gledao sam samo zato što glumi Anya Taylog-Joy (meni omiljena glumica od nedavno).

pretpostavljam zbog Gambita? : )
Znaš kako, odgledao sam Gambit i dopala mi se serija, ali prvenstveno zato što je o šahu. A onda sam malo razmislio o njenoj glumi. Pa sam rešio da proguglam i da vidim je li ona uopšte ima neke filmove koji su poznati. I nađem tu dva filma "Split" i "Glass". I oduševim se filmovima. Posebno "Split".

Posle pogledao Miniaturist, odlično. Emma, šta reći - meni je kvalitetan film (ne samo ona, cela ekipa). The Witch kao film je tu i tamo. Radnja je smor i završnica je bezveze. Neke stvari nisu ni objašnjene kako treba. Kao da uradiš magiju i posle ne objasniš kako je izvedena. Nestane dete pred očima i sledeća scena neka glupost...

Sve u svemu, pomenuti film "The mutants" je veliko razočarenje za mene. Nije bitno ko je glumio. Film kao film je bezveze.

Back