The League of Extraordinary Gentlemens Club

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao prvo, da bi ovo bio klub a ne birtija, moraju u njemu biti dzentlmeni, zar ne?

Parkerissova izjava za milicu je sve nego dzentlmenstvo.
Pre ce biti za one rupe od birtija u kojima jos uvek stoje karirani stoljnaci i mesingane pepeljare.

Tamo je mesto takvima kao sto je Parkeriss.
Dobacivanje zenama nije lepo, Paki boj, znas?
Mogla bi i prijava da legne za ovo.....

Aha, nesto vredjao pa pobrisao...prepala mu se guzca shut karte sa foruma.. :):)
Zasto lazes? Editovao sam i na kraju ipak napisao isti post koji i sada stoji. Jel to tvoje dostojanstvo? Da se sluzis sitnim lazima?

A vecina ugnjetavanih forumasa zna ko bi trebalo da dobije sut kartu sa foruma. Oni koji organizovano spamuju i nedozvoljavaju ljudima da pisu na ovom pdfu o temama.

Zasto lazes? Editovao sam i na kraju ipak napisao isti post koji i sada stoji.

A vecina ugnjetanih forumasa zna ko bi trebalo da dobije sut kartu sa foruma. Oni koji organizovano spamuju i nedozvoljavaju ljudima da pisu na ovom pdfu o temama.

ko ti ne dozvoljava? da li sam ti ja ikada zabranila i da li ja mogu da ti zabranim da ti pises gde hoces???
i kako se ti to osecas ugnjetano?

Kad sam pročitala naslov ove teme, iz odma' mi je pred oči izašla slika nekog engleskog kluba iz nekih davnih vremena. Npr. tamo negde neposredno pre i za vreme WW2.
Širok i velik salon, duboke, udobne kožne fotelje, veliki kamin u kome pucketa vatrica, debeli vuneni tepih.... i gomila uštogljenih gentlemana, udobno zavaljenih u gore navedene fotelje, raširenih novina ( 'eb ga, sad mi ne pada na pamet ni jedan britanski dnevni list ).
Zamišljam gomilu uštogljenih fosila, kako ukočeno sede, smrtno ozbiljnih izraza lica. Lakovane cipele, uglancane do perfekcije, negovani brkovi, uštirkane košulje i odela "pod konac"...
Izmedju fotelja - niski okrugli stočići, sa flašama **** ( 'bem li ga koja pića britanci preferiraju ) i kristalnim čašama, i na svakom mala stilska stona lampa...
Vode se kulturni i fini razgovori, sa sve tradicionalnom Britanskom uzdržljivošću od bilo kakvog vulgarizma ( pu, pu, daleko bilo ).
Idilično, a? :)
I beskonačno dosadno :confused:

Jeste, ne zezam, naziv The League of Extraordinary Gentlemens Club me je upravo na to asocirao :)

Sreća ( ili suprotno tome, jel :think: ), pa ovde nije ni izbliza tako dosadno ;)

Aman, kako vas, ljudi, samo ne mrzi??? :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back