The Gods envy us because we are mortal

277794911_718590726160316_2033768985125501654_n.jpg

Deo mene preneću kroz blog. Neki kažu da delima pokazujemo kakvi smo, neki kažu da našim ukusima možemo odati fragmente onoga što jesmo. Ko će ga znati. :okok:

potter1200.jpg

I tako, ovog meseca dolazi nam u bioskope film Fantastiče zveri: Tajne Dambldora. Zbog epiloga u razvou Džonija Depa, on nažalost neće biti Grindelwald. Njegovu ulogu preuzeo je Mads Mikkelsen. Ne mogu reći da Mads nije adekvatna zamena, uzimajući u obzir da je čovek većinu svojih uloga antagonista. Ne mogu doneti prerani sud da li je bolji za ovu ulogu od Depa jer nisam video na delu.

Trailer deluje obećavajuće, svakako. Možemo videti, u odnosu na prva dva filma, istinsku prirodu Grindelwalda gde otvoreno govori "With or without you, I will burn their whole world" obraćajući se Dambldoru. O samim moćima Grindelwalda nepotrebno je govoriti jer je drugi najopasniji mračni čarobnjak u toj sagi. Takođe možemo primetiti snažan ego dok ga obožavaju.

Iako sam bio nezadovoljan time što su izbacili Depa, voljan sam da pružim priliku Mads-u. Nije me do sada razočarao kao glumac, uvek je na nivou zadatka.

"Hebeš izgovore, nauči da priznaš kada si zajebao"
Slažem se sa ovim. Često gledam kako ljudi naprave grešku i stalno traže neko opravdanje zašto i zašto.
Juče pratio survivor gde je Milica Dabović, bivša košarkašica izgubila u svim borbama. Kaže joj lik: "Dobro, bile su bolje", a ona revoltirana kaže "Nema on mene bolja".
A onda sledi njeno pravdanje zašto je ona izgubila. Čoveče, izgubila si zato što nisi najbolja, prosto.

040de927b27042301409669bac6f3d3c.jpg

Odgledah film. U suštini nije loše. Imali su dobru zamisao od početka do kraja. Završilo se malo nepredvidjeno sa moje tačke gledišta. Očekivao sam da će Grindelwald pridobiti ljude, ali je ipak rano reći u kom smeru će sve ići sada.
Ne postoji više pakt između Dumbldora i Grindelwalda tako da se sada mogu boriti jedan protiv drugoga.

Back