The Gates

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos bolje. :D Svidja mi se ideja da je neunistiva ili da je bar nije moguce lako ubiti.

Evo ga onaj znacajan pogled. ;)

56736137.jpg

Sledece nedelje 2 epizode odjednom za kraj sezone. :) Nema za sada nikakvih vesti o tome da li ce biti druge sezone.

Jos bolje. :D Svidja mi se ideja da je neunistiva ili da je bar nije moguce lako ubiti.

Evo ga onaj znacajan pogled. ;)

56736137.jpg

Sledece nedelje 2 epizode odjednom za kraj sezone. :) Nema za sada nikakvih vesti o tome da li ce biti druge sezone.

Mene brine to sto na imdb-u uopste nema rejtinga . Kao da ni nema gledaoca koji glasaju , :sad2: Sta ako nam ne prirede drugu sezonu :(

Wow, odlicne dve poslednje epizode. Ne mogu da verujem da je kraj bas kad se zakuvala serija. Ako ne bude druge sezone bice mrtvih u ABC-u. :D

Devon je zlo, kao i ona Pegina cerka Mia. Charlie mi nikad nije bio simpatican. A Frank i Vanessa, ono je prava ljubavna prica. :)

Claire bije bolje od Dylana. :D

Na kraju su sve dobrice upale u nevolju, ali nadam se da ce se izvuci u drugoj sezoni.

Isabella Armand kako to dobro zvuci. Saznali smo jos nesto o kutijici. A nadam se da ce se Isabella osvetiti u drugoj sezoni. ;):D

28071298.jpg

Kutijica je ponovo na sigurnom. :D

Poslednja izmena:
Sad sam odgledao finale,ok je serija :) malo mi je finale bilo providno,npr jos pre par epizda kada je isabela rekla da joj je momak iscupao srce odmah sam znao da je to srce u kutiji :P

PS.The Gates je imala jako malu gledanost,tako da su male sanse da izadje druga sezone..steta :/

Poslednja izmena:
It's official - nece biti druge sezone. Dusmani ukidaju sve dobre serije, a ostavljaju neke gluposti. Sta reci. :sad2:

Janina ce napisati celu pricu o svom liku Leigh/Isabella. Sve ono sto smo trebali da saznamo u sledecoj sezoni. Eto, kao neka uteha. :)

Back