THE GAME OF CLONES (kod nas prevedeno kao SAV TAJ KRES)

Došla sam ovde ,zanimljivo baš na pravoslavnu novu godinu,kao virgo intacta po pitanju foruma samo,ofkoors...Nikada pre nisam ni posetila neki forum,niti sam se ikada dopisivala sa nepoznatim osobama,čak ni u oonoo vreme FB.Samo sa ljudima koje poznajem,koje sam bar jednom u oči pogledala.

Bilo mi je potrebno malo skretanja pažnje,a i uvek imam milion pitanja u glavi,pa obzirom da sam iscrpela sve svoje resurse za odgovore(više me je bilo sramota da smaram moje dobre duhove) pomislila sam da nije loša ideja da procunjam po nekom forumu razmenim mišljenja sa nekim novim ljudima.Sve se poklopilo sa periodom kada sam prilično besposlena,pa sam imala vremena na pretek za blejanje na forumu.Što neko reče,kada sam spolja po nešto pročitala,delovalo je da se ozbiljno priča o nekim temama,hahahaha...What a mistake i make...hahaha...I takooo...

Napravim nalog i krenem da postavljam pitanja,a kako drugačije?U prvom danu dobijem pp od lika,kakav je on meni kralj...Razmenimo par poruka i odmah se skapiramo šta je šta.Nevoljo,daj da te vidim i to,hahaha..On zaključi kako bi me rado(a ,ukapiram,on bi svaku rado)ja se kulturno zahvalim na komplimentu i slatko se ispričamo.Na kraju se praktično pobratimimo i zaključimo da incest ne dolazi u obzir.Prosto i jednostavno.Dobro sad već znate ko je,a ja hoću da zna da je za mene ostao do kraja apsolutni car.Ima tih ljudi kojima srce (ponekad i nešto drugo hahah)ide ispred,pa često lupaju glavom.To je tako retko,zato je super.(ako se ispostavi da je i on fuckin clone,e onda nek ide sve...)

Ako izuzmem njega,prvi utisak je bio prilišno loš,nategnuta,izveštačena atmosfera,ali ajde,tek je početak.

Onda su narednih dana krenula pitanja da li sam klon i čiji sam klon ,da li sam muško????Hahahaha Nemam pojma šta je klon,osim one ovce,ni po čemu ja to delujem kao klon.Ništa mi nije bilo jasno.A da me nisu toliko stavljali pod upitnik,ne bih ni obratila pažnju.Ali pod utiskom svih tih pitanja,i uticajem bezbroj odgledanih epizoda detektivskih serija,krenem u lov na klonove.Ma i nije lov,oni se i ne kriju,lako se prepoznaju kada se zna da postoje.Za par nedelja mi je sve bilo jasno.Na jednu temu ili pitanje odgovaraju sa svojih klon naloga,istog ili suprotnog pola,negde se svađaju,negde podržavaju...Ali..Naajjaači su mi kada se sami sebi nabacuju.Vitruelni dramoserizam ili muvanje sa divljenjem samom sebi na veštini korišćenja reči.Virtuelno muvanje koje je samo sebi svrha. Pa kraj,hahaha...

I sad ,nešto mislim,treba za to biti pametan ili ?Ne smatram sebe glupom,ali brateeeee...Pa ko će sve to da pohvata? Pa ja sam sama sebi previše,zamisli da me ima nekoliko?Ja sebe jednu stalno preslišavam,zato sam rekla što sam pomislila....A kamoli više njih.A možda sam samo sujetna ,pa smatram da sam ja jedna jedinstvena i može biti samo jedna...Ili ni jedna.Moj klon ne postoji.Nekad,možda neka ,bolja nova ja,ali svakako samo jedna i prepoznatljiva.I to pod uslovom da ova nestane,a Uskrs se bliži.

Onda su mi objašnjavali kako mnogi lažu da bi došli ,na primer,do sexa???Haha,preporučujem da laganje bude hrabro,do kraja,beskompromisno ahahaha...Pa koliko je teško doći do seksa,a?

Eto stigoh do tog kresa,sexa ...Nikakvih ja problema nemam da pričam o tome.Pa ja sam mojoj deci pričala o bezbednom seksu pre nego su postali tinejdžeri(držali zapušene uši i vikali da sam luda ,da su oni još mali),za svaki slučaj..I naravno da nemam problem sa upražnjavanjem istog.Naprotiv.Čak mislim da zato što tako prokleto uživam u seksu (više volim da kažem vođenju ljubavi jer tada je...)zaslužujem pakao ,bez razmišljanja.I neka . A opet uopšte nemam potrebu da pričam o tome.Bar ne stalno i svugde i sa svakim,prosto..Ja bi te..Odozgo..Odozdo..U ovo i u ono...Pa te fotke...Pa ja nisam nikad do sad zagledala,hahaha Pa to se oseti,šta ima da se gleda ! Lepše je kad je mračno,rade druga čula,oseća se kožom,njuhom,sluhom...Šta je uzbudljivo to k**** i p**** svaki čas.A golih sesi i doopeta na sve strane i ovako.Mislim ,ne zameram,ako to nekog pali,samo se čudim.I pitam.Da li od tolike priče ostane vremena za praktičan rad? Imam utisak,možda grešim,da oni koji najviše ili čak samo o tome pričaju to nikako i ne rade.Da ga praktikuju ,rasterećeno bi pričali o drugim stvarima...

Milion zanimljivih tema je ovde načeto i gotovo je svaku izbanalizovala gomila klonova koji demonstriraju svoju ,ne znam,dokonost uma ili samo dokonost ili onih koji je zatrpaju komentarima o seksu. Prava šteta.I kako onda uopšte da pokušam da smisleno razgovaram o bilo čemu ,sa bilo kim?

Ima ih,naravno koji su skroz u redu,ali ova gomila kvari sve.I nije interesantno,zamorno je čak.Ima tu još nekih nekorektnih pojava,ali ovog puta ih neću pominjati.

Da zaključim.Nikad me prvi utisak ne vara.Prvi utisak o forumu je i bio da je sve neka farsa,predstava gde svi igraju neke uloge.Takav je i poslednji.I ne pišem zato što sam nečim poveđena ili uvređena,to mogu da mi urade samo osobe koje su mi drage,samo analiziram svoje iskustvo.U neku ruku je i interesantno da postoji virtuelno mesto za izbacivanje frustracija iz RL.

Fer je da ovo napišem ovde pre nego na nekom drugom mestu.

svi samo drkaju niko ne da ju jbee
Možda je istina da mene niko ne... a možda i nije, ali to ne menja činjenicu da govorim istinu. 😊
A, mislim komentar u stilu seseljevskovucicevske ekipe iz proslog veka, sa pretpostavkom da se pogodi frustracija kod sagovornika i on krene da se brani, pravda.... A ti onda vikneš MRTVA SI KOKOŠKO... Hahahaa
To ne prolazi. Malo me iznenadilo od nekog kao ti.

opp ,opp jako zanimljivo..
konacno je neko Ljijs pokazao u pravom svetlu ..hahha daaa to je svi bi da pojebu nesto il neku a uostalom ne zameri mi na misljenju al zene su stvorene za to zato im bog I nadogradio mehanizam za nas klip tako da :p ..I daaa lepooo je vodjenje ljubavi uhhh jako lepo Kraljiceee pa i sa tipom sa Krste ako ima + 22 sto navodno svi imaju cccc :super::klap:

Da zaključim.Nikad me prvi utisak ne vara.Prvi utisak o forumu je i bio da je sve neka farsa,predstava gde svi igraju neke uloge.Takav je i poslednji.I ne pišem zato što sam nečim poveđena ili uvređena,to mogu da mi urade samo osobe koje su mi drage,samo analiziram svoje iskustvo.U neku ruku je i interesantno da postoji virtuelno mesto za izbacivanje frustracija iz RL.

Fer je da ovo napišem ovde pre nego na nekom drugom mestu.

Na tebe baš ostavio utisak:
the_clone_wars_poster_45.png
:hahaha:

To što u apoteci Prodaju max 5 hiruških maski, to je zavera protiv nas!

FR from RL. : Jedi kupus, jedi boraniju, jedi grašak, jedi kukuruz. Mrralle but never J.G.

"Fer je da ovo napišem ovde pre nego na nekom drugom mestu." Ovo je
1587487900739.png
! Moraš da daš definiciju reči Fer (Ja nikad nisam znao šta znači). Zbog toga što je obeleženi sadržaj u zaključku tim je još i grđi ☢☣

Poslednja izmena:
Meni si ti sumnjiva.. Kraljica vetrova trt. Pa ko sebi daje jos takav pseudonim.. Garant si neki klon. Svaka ti cast brate ako si musko i sve si ovo ispisao misleci da si zena. Onda definitivino nisi normalan. U slucaju da si zena.. ja bi ti savetovao da otvoris neki muski nalog pod kojim ces pisati kao zena. To je jedini nacin da dodjes do sexa ovde.

opp ,opp jako zanimljivo..
konacno je neko Ljijs pokazao u pravom svetlu ..hahha daaa to je svi bi da pojebu nesto il neku a uostalom ne zameri mi na misljenju al zene su stvorene za to zato im bog I nadogradio mehanizam za nas klip tako da :p ..I daaa lepooo je vodjenje ljubavi uhhh jako lepo Kraljiceee pa i sa tipom sa Krste ako ima + 22 sto navodno svi imaju cccc :super::klap:
Kres nosi svoj krst😎
Klon sve svoje sa sobom👴💂‍♀️👨‍🎓👳‍♂️👮‍♂️

"Fer je da ovo napišem ovde pre nego na nekom drugom mestu." Ovo je Pogledajte prilog 685481! Moraš da daš definiciju reči Fer (Ja nikad nisam znao šta znači). Zbog toga što je obeleženi sadržaj u zaključku tim je još i grđi ☢☣
[/QUOTE]

Fer:hahaha: je prema Tvom vodoinstalateru. koji je uvek tu sa svojom motornom sajlom kad zatreba. Slušaj mene najbolji su majstori koji imaju sufiks džija. Pričao sam kako sam u apoteci tražio kutiju, pa završio sa merenjem pritiska. Bio sam i u supermarketu, a prodavnici mi prodavačica reče: E baš pre pola sata bio kartondžija. Da si došo ranije.......... Meni sve bilo jasno: Kartondžijo **bem li ti kartonažu!

Back