The Fourth Kind

Da li verujete da ima istine u ovom filmu ili ne?

• Verujem da se desilo nesto i da film nije samo suva laz...

• Ne znam nisam siguran moze biti ali i ne mora:D

• Ma nije sve je to samo Hollywood...

• Verujem da se desilo nesto i da film nije samo suva laz...

• Ne znam nisam siguran moze biti ali i ne mora:D

• Ma nije sve je to samo Hollywood...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

DaRkGuitaRist88

Domaćin
Poruka
4.230
"THE FOURTH KIND"

Da li je to samo jos jedan obican horor film ili su ipak oni snimci u njemu stvarni?
Sve vise pocinju da se snimaju horor filmovi po istintim dogadjajima a ovaj film je bas ostavio snazn utisak gledaocima i veliki broj njih veruje da su oni snimci u filmu stvarni!?
Znaci film je kao radjen po istinitim cinjenicama skoro lici na neki dokumentarc, cak su u film ubacili one original snimke!!!

Ko je gledao film tema ce mu biti jasna, i ja se pitam da li je to sve istina ili samo jos jedan obican film, da li stvarno postoji ta doktorka Abbey Tyler i svi oni ostali likvi ili su izmisljeni, i kako to da se do sad nista nije znalo a sad je odjednom pun google net stranicama od kako je film napravljen?Dovoljno je samo da ukucate ime doktorke ili ime bilo kog lika iz filma i izacice vam dosta net stranica ......

Poslednja izmena:
Imate na net-u hiljade izjasnjenja da je to sve lazirano za potrebe filma.
Imate cak i izjavu jednog lika koji tvrdi da celi svoj zivot zivi u tom mestu, i da nikada nista slicno nije bilo tamo.

Samo treba progooglati, i poplavice vas more informacija...

Inace, nije to jedini film gde su se tako bezdusno igrali sa poverenjem gledaoca.

Ja sam nedavno otvorio temu "Dr Ebigejl Tejler (glavni lik filma), mit ili bla bla... pa je tema zamrla...
Namerno nisam hteo da iznosim cinjenice u istoj na samom pocetku, jer sam hteo da narod googla i sam dodje do odredjenih zakljucaka.

Ali, sam film je dobar, sto jest, jest...

Evo i kratkog prikaza flma...

(pisan, uz preko 200 ostalih, od moje malenkosti...:) )

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam da li ste gledali film čiji je naziv u naslovu teme, ako niste, preporučujem ga. Prošaran je originalnim dokumentovanim snimcima o onome što se desilo oktobra 2000 god. u Aljasci. Ne želim više ništa o tome da kažem, jer bih volela da ga odgledate, kreirate svoje mišljenje o njemu i naravno, prokomentarišete :D

Gledao sam film. Na osnovu onog sto znam... Nista misteriozno. Stavise, vrlo dobro je poznata "4. vrsta". Mada ce prije biti da je "1. vrsta!"!
Film je uradjen dobro. Nesto kao neki poludokementarac. Ali prica je potpuno drugacija kada odvojis dio koji je napravio Hollywood i dio koji su snimali ljudi na Aljasci.
Hollywood je blago receno, iskoristio postojece snimke da bi napravio nesto u svoju korist!

Gledao sam film. Na osnovu onog sto znam... Nista misteriozno. Stavise, vrlo dobro je poznata "4. vrsta". Mada ce prije biti da je "1. vrsta!"!
Film je uradjen dobro. Nesto kao neki poludokementarac. Ali prica je potpuno drugacija kada odvojis dio koji je napravio Hollywood i dio koji su snimali ljudi na Aljasci.
Hollywood je blago receno, iskoristio postojece snimke da bi napravio nesto u svoju korist!

Da, Hollywood ume da uprska, jer su skloni preterivanju i karikiranju. Ipak mi se dopada što su ubacili originalne snimke, iako su (za mene lično) užasavajući, original je original.

Gledao sam film, i prilično je dobar, ali ne prihvatam da su priloženi snimci zaista autentični. Mnogo toga škripi, mnogo toga već viđenog, a mislim da je to samo jedna u nizu navlaka u cilju povećanja gledanosti filma, a samim tim i zarade. Setite se samo "Paranormal activity" i koliko su se ljudi ložili an to da je ono pravi kućni video , a ne igrani film

Da li veruješ u život izvan naše planete ?

Gledao sam film, i prilično je dobar, ali ne prihvatam da su priloženi snimci zaista autentični. Mnogo toga škripi, mnogo toga već viđenog, a mislim da je to samo jedna u nizu navlaka u cilju povećanja gledanosti filma, a samim tim i zarade. Setite se samo "Paranormal activity" i koliko su se ljudi ložili an to da je ono pravi kućni video , a ne igrani film

Slažem se što se tiče filma "Paranormal activity", isuviše je providan, baš kao i bler witch project. Međutim, sa ovim filmom dajem šansicu amerima, ionako nemam neko mišljenje o njima i kada bi se dokazalo da je ovaj film zaista fake, pa to bi bilo :bljak:
Snimak gore ne dokazuje mnogo toga. Da je đica Grace htela da napravi pravi intervju, otišla bi na licu mesta, ispitala meštane tog misterioznog gradića na Aljasci i proverila stvar onako kako bi jedan pravi novinar trebao,. Ovako ostalo je da joj verujemo na reč :)

Slažem se što se tiče filma "Paranormal activity", isuviše je providan, baš kao i bler witch project. Međutim, sa ovim filmom dajem šansicu amerima, ionako nemam neko mišljenje o njima i kada bi se dokazalo da je ovaj film zaista fake, pa to bi bilo :bljak:
Snimak gore ne dokazuje mnogo toga. Da je đica Grace htela da napravi pravi intervju, otišla bi na licu mesta, ispitala meštane tog misterioznog gradića na Aljasci i proverila stvar onako kako bi jedan pravi novinar trebao,. Ovako ostalo je da joj verujemo na reč :)

što se tiče "pranormala" na tjubu postoji gomila intervjua sa glavnim glumcima i ekipom koja je uradila film...

"THE FOURTH KIND"

Da li je to samo jos jedan obican horor film ili su ipak oni snimci u njemu stvarni?
Sve vise pocinju da se snimaju horor filmovi po istintim dogadjajima a ovaj film je bas ostavio snazn utisak gledaocima i veliki broj njih veruje da su oni snimci u filmu stvarni!?
Znaci film je kao radjen po istinitim cinjenicama skoro lici na neki dokumentarc, cak su u film ubacili one original snimke!!!

Ko je gledao film tema ce mu biti jasna, i ja se pitam da li je to sve istina ili samo jos jedan obican film, da li stvarno postoji ta doktorka Abbey Tyler i svi oni ostali likvi ili su izmisljeni, i kako to da se do sad nista nije znalo a sad je odjednom pun google net stranicama od kako je film napravljen?Dovoljno je samo da ukucate ime doktorke ili ime bilo kog lika iz filma i izacice vam dosta net stranica ......

Izvinjavam se gitaristi, zaista nisam gledala da li postoji tema o ovom filmu. Rekoh "svež" je, pa ajd' :lol:
No, problem rešen, idemo dalje.
Kad su ovakvi filmovi u pitanju ("Paranormal Activity", "Egzorcizam Emily Rose", "Bler witcht project" ...), koji su osnovani na istinitim događajima, stvarno ne znam u šta da verujem. Svako ima neko svoje objašnjenje, svoju verziju (ne mislim na forumaše, već na YouTube-ove dokaze :lol:) pa je teško opredeliti se :think:
Mada, ako je stvar izbora, ajd da kažem da verujem ... malo :zcepanje:

odgledala sam.
zbunila me je povrsnost price...
ostalo mi je previse pitanja u glavi poput:
da li su se ona i muz ciljano doselili u Nomu da bi izucavali fenomen?
da li je u toku transa njen glas (i glas otetih) u pitanju ili je glas tih bica....onaj koji govori sumerski jezik??
da li je ona oslobodjena svih optuzbi zbog bolesti, usled nedostatka dokaza ili sta???
imam stvarno mnogo pitanja, moracu jos jednom da odgleda....mada sam skeptik...priznajem...
nema logike da neko znacajno nadmocan radi takve stvari skriveno...

Back