The Disappearance of Ashley, Kansas

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нигде нисам могао наћи о овом догађају осим у облику у којем је овде постављен. То ме и наводи на закључак да је само прича...
Додуше, знам неке људе који мисле да су вештице из блера истинит филм.

Pa gde si bre brzi ?
Još uvek dokazuješ sam sebi da si pametan ?

Taj grad ili gradić nikada nije postojao ali ne zato što ja to kažem. Nije postojao jer po gomili foruma se javljaju ljudi koji žive u Kanzasu i koji nikad nisu čuli za taj grad. Onda, ima ljudi koji su ga tražili na papirnim mapama iz perioda pre navodnog nestanka-i opet, ni tamo ga nema. i konačno, naš Ćićevac na netu ima desetine slika a Ashley u kanzasu-nijednu.

Taj grad ili gradić nikada nije postojao ali ne zato što ja to kažem. Nije postojao jer po gomili foruma se javljaju ljudi koji žive u Kanzasu i koji nikad nisu čuli za taj grad. Onda, ima ljudi koji su ga tražili na papirnim mapama iz perioda pre navodnog nestanka-i opet, ni tamo ga nema. i konačno, naš Ćićevac na netu ima desetine slika a Ashley u kanzasu-nijednu.
A sta cemo sa kineskim selom?

A sta cemo sa kineskim selom?

Nećemo za sad ništa, dok ne objave ime sela ili bar provincije u kojoj se nalazilo. i uostalom, bar u ovoj priči koliko čitam nema nikakvog pomena o javljanjima nestalih stanovnika iz druge dimenzije. taj nestanak i ako se desio može biti nešto mnogo realnije kao što je na primer klizište. kina je poznata i po ogromnim rudnicima koji dovode do 'nestanka' tj propadanja u zemlju celih sela u okolini. to se dešavalo i dešavaće se. U peruu su se dešavale takve stvari više puta. prosto selo nestane sa lica zemlje kao da ga nikad nije bilo. završi u rupi klizišta.

mada mi je nešto čudno da se ta belostvetska tema nije razvila po netu od oktobra 2010 godine kad se navodni nestanak desio...

Poslednja izmena:
Ni imena sela, ni imenA provincije ni koordinata.
I to samo na tri hrvatska sajta od 790.000 rezultata na pretrazivacu, od kojih se 789.997odnosi na neko selo koje je zatrpala zemlja pri odronu...
Naravno niko nikad nije cuo za ,,Great Firewall of China``. Da li si znao da je prosle godine bilo 100 000 seljackih buna u Kini, naravno da nisi.

Ostaje jos snimak sa zanimljivom svetlosti?

Back