The Departed

Stari film, ali mi je ubedljivo najbolji onaj pit bul terijer , onaj glumac na kraju , cistac....Neke uloge ostave takav utisak, a njegova je meni ostavila utiska, dok npr leonardo je tu pokazao ono sto uvek radi , naravno nije smetalo ulozi, dobro se spojilo , ali ono iz catch me if you can i iz titanika, onaj zaebant sklon proseru, to uvek ubaci u ulogu...

Nikolson je siroko izmedju kukavicijeg gnezda,postara koji zvoni dvaput i jokera....ali lezi mu zlo nevidjeno da glumi...

Stari film, ali mi je ubedljivo najbolji onaj pit bul terijer , onaj glumac na kraju , cistac....Neke uloge ostave takav utisak, a njegova je meni ostavila utiska, dok npr leonardo je tu pokazao ono sto uvek radi , naravno nije smetalo ulozi, dobro se spojilo , ali ono iz catch me if you can i iz titanika, onaj zaebant sklon proseru, to uvek ubaci u ulogu...

Nikolson je siroko izmedju kukavicijeg gnezda,postara koji zvoni dvaput i jokera....ali lezi mu zlo nevidjeno da glumi...

Meni je njegov Joker jedan od najgorih. Deluje nezainteresovano za ulogu. Kao da je samo zbog para prihvatio.

Gledala sam u sklopu Mark Velberg maratona, ali mi se uopste ne dopada. Leonardo je simpa, ali mnogo mi je odbojan kao glumac. Tacno znam da je mlak film kad ga vidim.

Reci ovako nesto je... Bogohuljenje :D
Covek koji mozda i najbolje, od svih aktivnih glumaca, bira uloge, i rezultat toga su sve sami fantasticni filmovi iza njega.
Odbijao je da za veliki kes glumi u budalastinama, da bi gradio svoje ime i renome... izmicao mu oskar, mozda i nepravedno, ali vrlo je talentovan i posvecen poslu i bice jos oskara u buducnosti, siguran sam!
Ja, iskreno, ne znam nikog sa boljom listom filmova, svi imaju po neku mrlju, ali Leonardo jok. Revenant, Inception, Getsbi, Django, Shutter island, Vuk sa Vol Strita, Body of lies, Departed, Krvavi dijamant, Bande Nju Jorka, Uhvati me ako mozes, Avijaticar....

Back