neobaveštena
Primećen član
- Poruka
- 529
Ako je neko gledao film može li mi reći u kratkim crtama o čemu se radi? Imam google i znam za www.imdb.com,ali slabo divanim engleski pa mi treba vaša pomoć

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njah
ja ga još nisam skinula
tražim dobar snimak
Radi se o tome da se Benjamin Button rodio star, imao sve karakteristike 80-o godišnjaka i kako odrasta, sve je mlađi. Živi u staračkom domu (otac ga ostavio na pragu odmah posle rođenja) u koji jednom nedeljno dolazi devojčica njegovih godina kada je imao oko 7 godina. Oni se druže dok su još deca... Sa devetnaest godina on napušta starački dom. Prolazi kroz razna životna iskustva... Kasnije on opet sreće drugaricu iz detinjstva i zaljubljuje se u nju. Vremenom, ona stari, a on je sve mlađi... I tako dalje...
Rodio se kao beba ali koja je bila smežurana poput 80-godišnjeg starca,i imala sve dijagnoze koje se nekako podrazumevaju za taj uzrast (artritis,tahikardija i sl.)...Odgledala sam ga sinoć,za svaku preporuku...konačno nešto malo drugačije u odnosu na većinu filmova
Ja se bacam na download
Što bih volela da sam odgledala sve ove novije filmove u bioskopu, al' šta ćeš, 3 godine ga već renoviraju![]()
meni je ta ideja oodavno poznata iz nekog japanskog filma...samo nisam siguran da li stari"obrnuto" mushkarac....mislim da je zena
al pojma nemam koji je film..gledao sam recimo pre 10 godina i samo deo od sredine....ne do kraja lol
Ja se bacam na download
Što bih volela da sam odgledala sve ove novije filmove u bioskopu, al' šta ćeš, 3 godine ga već renoviraju![]()
Samo...
Treba tuziti te zabusante
Bar 10 godina je neophodno da se renovira bioskop
a tek kako je tesko naci kinooperatera
sad odgledah, film je super, zanimljiv je, lepo urađen, drža pažnju skoro sve vreme sto je retkost za filmove od dva i po sata... sadržina je već napisana u kratkim crtama, mislim da je priča dobro ukomponovana, pored glavne priče povlaci se jos dosta malih pricica i nekih univerzalnih poruka... sve u fazonu"nikad ne znas sta ce biti, život je sarenolik, nikad nije kasno ni za sta, ironija kako telo i duh mogu biti u disproporciji, kako su i mladost i starost i lepota relativna i smesna stvar... bla bla" sve u svemu, vredi pogledati... ocena 8-9/10![]()