The Cult

Nema nas joss na spisku turneje, ali kruzzi obavesstenje:

The Cult SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR TAŠMAJDAN - 21. jun

Karte na blagajnama SKC-a, Doma omladine i u Feliks šopu.
Cena: 1600, 2000 dinara

Image025.jpg

Je li neko bio na njihovom koncertu? Ja sam bio pre godinu dana, a cuo sam da su pre nekoliko dana svirali u Beogradu. Nazalost nisam mogao da odem zbog skole.Po mom misljenju The Cult odlicno svira na koncertima. Budi neku posebnu energiju.

Ja sam bila na mnogim Cultovim koncertima, Ian i ja smo drugari. Koncert u Sijetlu 1989. sam ja organizovala, to je bila promocija albuma "Sonc Temple", na komse devojka ubila uz pesmu Eddie, Ciao Baby srebrnim metkom. posle su hteli da me tuze, ali su odustali od tuzbe posto sudija McCorrey zna da sam ja protiv nasilja. 8-)

Liza Dennis:
Ja sam bila na mnogim Cultovim koncertima, Ian i ja smo drugari. Koncert u Sijetlu 1989. sam ja organizovala, to je bila promocija albuma "Sonc Temple", na komse devojka ubila uz pesmu Eddie, Ciao Baby srebrnim metkom. posle su hteli da me tuze, ali su odustali od tuzbe posto sudija McCorrey zna da sam ja protiv nasilja. 8-)
a gdje si ti to sve procitala????? :roll:

kao prvo i osnovno, jane ashburi ebem ti mater za onih 2 sata kasnjenja utrnulo mi doope na tribini.
kao drugo, a gde su sweet soul sister, lil' devil i jos mnoooooooge druge - zato te onaj i gadjo dairama
kao trece, eddie ciao baby ja bolje sviram od vas a i nisam neki gitarista - pogresili ste de ste stigli
kao cetvrto, 1dl. vode kosta 80 din?!?!?!?!?!?!
kao peto - preglasno ozvucenje, doduse posle kad malo ogluvis bude ok

sve u svemu ocekivao sam goru svirku (jes da su bend sa kojima sam poceo da slusam rokcinu i slusam ih duze od deceniju i jedva sam cekao ovaj dan itd.), naslusao sam se njihovih live albuma i od svega sto sam tamo cuo ovo veceras je jos bilo najpristojnije

Back