The Contest

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Znate onu epizodu Seinfeld-a "The contest" kada se takmiče ko će duže da izdrži a da ne baci drkkicu.:)
Oćete da se igramo toga?:)

Ajde od sad do sutra u podne da se ovde jave oni koji se prijavljuju a onda kreće takmičnje.
Ovde se svako javi kad ispadne iz igre.

Nema razloga da neko laže jer nema nagrade.
Smisao učestvovanja i pobede može da bude dokazivanje sebi i drugima svog karaktera i snage volje i toga da su "gospodari svog tela":D
Oni koji j*bu nešto su u prednosti ali zna se da ga i oni bacaju jer im seks nije uvek dostupan.:)
A i sumnjam da mnogi j*bu jer ne bi toliko vremena provodili na forumu pljuvajući po ženama:)

Upravo (ponovo) citam jednu interesantnu i lijepu knjizicu, "Duhovni razgovori sa hilandarskim monasima: uspomena na oca Mitrofana" od Dimitrija E. Stefanovica. Daje mi cudesnu unutrasnju snagu da se suzdrzim od rucnog bluda.

Valjda i ti koji su dobri u suzdržavanju, posle nekog vremena svrše u snu:)

Ne smijemo skrenuti s devstvenog puta blagocestivog internetskog zivota, otac Danilo je dobro objasnio u navedenoj knjizi:

2. decembar 1964.

Oče Danilo, kako se još, osim molitvom, možemo boriti protiv đavola?

O. Danilo: Da molitva ima svrhu, čovek treba da bude pokoran svojim pretpostavljenima. Uslov za sticanje molitve je mirnoća u srcu. Bog sve vidi. Ako nema mira, nema ni molitve.

Dimitrije Stefanović, Duhovni razgovori sa hilandarskim monasima: uspomena na oca Mitrofana, treće izdanje, Beograd, 2005, str. 13.

Ne smijemo skrenuti s devstvenog puta blagocestivog internetskog zivota, otac Danilo je dobro objasnio u navedenoj knjizi:

2. decembar 1964.

Oče Danilo, kako se još, osim molitvom, možemo boriti protiv đavola?

O. Danilo: Da molitva ima svrhu, čovek treba da bude pokoran svojim pretpostavljenima. Uslov za sticanje molitve je mirnoća u srcu. Bog sve vidi. Ako nema mira, nema ni molitve.

Dimitrije Stefanović, Duhovni razgovori sa hilandarskim monasima: uspomena na oca Mitrofana, treće izdanje, Beograd, 2005, str. 13.

Jel si ti još u igri?:)

Naravno. Molio sam se Bogu cijelo vrijeme.

Pošto izgleda da si jedini ostao, proglašavam te pobednikom:) :klap::klap::klap::klap:

Čestitam

pehar.jpg

Izdržo si 80 sati od početka takmičenja pa do tvoje potvrde da si u igri

Stavi pehar u u ćošak avatara i stavi u potpis da si pobeio:)

Ako je možda još neko i dalje u igri ima pravo žalbe narednih 12 sati:)

:hej:Govor, govor, kome želiš da se zahvališ (osim bogu):D

Poslednja izmena:
Pošto izgleda da si jedini ostao, proglašavam te pobednikom:) :klap::klap::klap::klap:

Čestitam

pehar.jpg

Izdržo si 80 sati od početka takmičenja pa do tvoje potvrde da si u igri

Stavi pehar u u ćošak avatara i stavi u potpis da si pobeio:)

Ako je možda još neko i dalje u igri ima pravo žalbe narednih 12 sati:)

:hej:Govor, govor, kome želiš da se zahvališ (osim bogu):D

Hvala mnogo! Nisam znao da sam jedini koji je opstao u ovom pjesnicko-drkadzijskom ambijentu. :mrgreen: Kao prvo, koristim priliku da se zahvalim strini Ljeposavi koja me je naucila jos od malih nogu kako da se kontrolisem u prisustvu zena, a potom hilandarskim monasima cija mudroslovna, moralna i duhovna podrska je bila neprocjenjiva u teskim trenucima ljudske slabosti, kozmickog iskusenja i velikosrpske pozude. Ipak, bez moje strine nikad ne bih mogao da u svom pramozgu nadvladam niske iracionalne strasti i ustolicim najuzvisenije postulate supstrasupstancijalnosti i samonadzora uprkos pozamasnjoj nabreklini u gacama. Jos jednom se zahvaljujem i svojim dragim kolegama forumasima-masturbatorima na zestokoj konkurenciji iako nisu izdrzali do kraja u datosti gnoseoloske ispravnosti koja je bila ispoljena u vidu konacne odluke da izbace vlastito sjeme ovdje pred cijenjenim auditorijem.

Back