- Poruka
- 70.757
Koristite neke njihove proizovode? Koji biste preporučile?
Ja sam koristila samo ovo i prezadovoljna sam
Ja sam koristila samo ovo i prezadovoljna sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' ovo za jelo ili ne?
a vidis kakvu bi revoluciju uveo...jestivi puteri za telo...Je l' ovo za jelo ili ne?
a vidis kakvu bi revoluciju uveo...jestivi puteri za telo...![]()
То је онда за ЉиС.a vidis kakvu bi revoluciju uveo...jestivi puteri za telo...![]()
Pise Vegana vidis kakvu bi revoluciju uveo...jestivi puteri za telo...![]()
Je l' ovo za jelo ili ne?
kad vec postoje jestive gacice, zasto da nea vidis kakvu bi revoluciju uveo...jestivi puteri za telo...![]()
ne znam za ostale, ja volim mirise...potrosim cak i one koje me se ne svidjaju toliko...sve...Skoro sam slikala neki puter za telo, al nije iz ove pomenute radnje, i naravno ko za baksuza procurela kutija, boze ceo studio je bazdeo na aromu banane
Povrac
Kako mozete sebe da trpite kad se namazete time
evo...kako jos nema teme...ili bolje na kulinarstvo? ili uredjenje doma?То је онда за ЉиС.
ovo je dobro znati, ja nemam radnju u gradu, dakle isplati se narucitiInače kad poručuješ sa njihovog sajta obavezno natrpaju testera raznih
I hemp kremom sam prezadovoljna, zimi mi drži ruke pod kontrolom.
nikada nisam koristila takve stvari...ostane dugo miris? moze i na odecu?Koristim njihova etericna ulja,
Ayurveda sprej za jastuk omiljen, nema ih vise u prodaji, steta
Pogledajte prilog 1153459
Nesto fenomenalno, kazem ti steta sto ih nema vise bas takvih. Pita-fire i Kaptha-earth… moze i na kozi, ja sa prskala posle tusiranja na unutrasnjem delu kolena i lakta pa mazala po celom telu. Ostaje miris da, ne napadan ali dovoljno jak da se oseti basnikada nisam koristila takve stvari...ostane dugo miris? moze i na odecu?
namazes to, rasiris noge i pocastila si tipa banana splitomSkoro sam slikala neki puter za telo, al nije iz ove pomenute radnje, i naravno ko za baksuza procurela kutija, boze ceo studio je bazdeo na aromu banane
Povrac
Kako mozete sebe da trpite kad se namazete time
Odvratnonamazes to, rasiris noge i pocastila si tipa banana splitom![]()
a vidis kakvu bi revoluciju uveo...jestivi puteri za telo...![]()
dobro...ukusi su razliciti...ti bi voleo da je puter na primer mirise na ribu ili paprikas? razanj neki?Pise na njemu da je puter i da je vegansko.
Mene to asocira na hranu.