The Big Bang Theory - B92

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Počela šesta sezona... Iskreno, malo sam razočaran... Epizoda mi se učinila tako brzom, kao da je trajala nekih pet minuta...
Inače, ovo je prva epizoda u kojoj se Šeldon uopšte ne pojavljuje u njegovom i Lenardovom stanu, baš je čudno... Smešno je ali nekako nije to to... Podseća me na pilot epizodu, tako da bi trebalo nakon ove da bude neviđeno dobro (što je bio slučaj i sa pilot epizodom i ostatkom serije)...

Počela šesta sezona... Iskreno, malo sam razočaran... Epizoda mi se učinila tako brzom, kao da je trajala nekih pet minuta...
Inače, ovo je prva epizoda u kojoj se Šeldon uopšte ne pojavljuje u njegovom i Lenardovom stanu, baš je čudno... Smešno je ali nekako nije to to... Podseća me na pilot epizodu, tako da bi trebalo nakon ove da bude neviđeno dobro (što je bio slučaj i sa pilot epizodom i ostatkom serije)...

Ja sam vec skoro odustala od serije - sesta sezona je pocela jako lose, ali je treca epizoda dobra... :)

E, ovaj, serija je sada opet sjajna... Verovatno je trebalo malo više vremena da se "pokrene"... Ejmi po meni rastura... Ne znam kako ali postala mi je smešnija od Šeldona... Skoro čitave dve sezone nije bilo nijedno BAZINGA... Nije ovo isti Šeldon... Odvale su mu se svele na minimum...

Back