Thanks for making me FIGHTER

Postoji jedna pesma od Christine Aguilere, "Fighter", jedna od mojih omiljenih, u kojoj se ona zahvaljuje bivsem sto ju je lose tretirao jer ju je time ucinio jacom, pametnijom i borbenijom.

Na kraju jedne svoje veze, kada je decko ocekivao da cu mu svasta reci, nasmesila sam mu se, zbunila ga jednim iskrenim "hvala ti" i otisla pevajuci tu pesmu u sebi. Osecala sam se sjajno sto sam zaista i mislila to. Taj decko mi nije narocito znacio, ali me je strahovito mnogo razocarao u ljude. Patila sam, ne zato sto vise nismo zajedno, vec zato sto je napravio ozbiljne pukotine na zidovima moje sigurnosti. Rane su zarasle ali su ostali oziljci koji nemaju veze sa njim kao mojim bivsim, vec sa verom u coveka.

Da li vas je nekada neki snazan i bolan udarac naterao da ojacate?

Za sve koji vole da cuju fantasticne glasovne mogucnosti i osete se bolje kad (pokusaju da) ih slome:

Love you all,
Girlicious :heart:

Hmm......cuvena izreka "sto te ne ubije,ojaca te"......Uvek sam smatrala da je glupa.Nekako samosazaljevacka.....Ne.Nikad tako nesto ne bih rekla.Bol je normalna stvar i mnoge stvari i ljudi su me boleli.Neki do duse.Duboko i bolno.Ali razocaranje?Ne.To je poraz.Za mene je razocaranost poraz.To vidim kao samonokaut.To je nesto sto odlikuje mladost,neiskustvo i vremenom se nauci da je zivot nesto sto nije crno-belo,da je mnogo kompleksniji,lepsi,sa vise boja,istovremeno i komplikovan i neverovatno jednostavan.Da pravila i recepti ne postoje.
A razocaranost kao trenutno stanje posle dozivljenog bola je normalno,ali ako potraje,e onda to vec ne valja.To zaista ne valja.

Postoji jedna pesma od Christine Aguilere, "Fighter", jedna od mojih omiljenih, u kojoj se ona zahvaljuje bivsem sto ju je lose tretirao jer ju je time ucinio jacom, pametnijom i borbenijom.

Na kraju jedne svoje veze, kada je decko ocekivao da cu mu svasta reci, nasmesila sam mu se, zbunila ga jednim iskrenim "hvala ti" i otisla pevajuci tu pesmu u sebi. Osecala sam se sjajno sto sam zaista i mislila to. Taj decko mi nije narocito znacio, ali me je strahovito mnogo razocarao u ljude. Patila sam, ne zato sto vise nismo zajedno, vec zato sto je napravio ozbiljne pukotine na zidovima moje sigurnosti. Rane su zarasle ali su ostali oziljci koji nemaju veze sa njim kao mojim bivsim, vec sa verom u coveka.

Da li vas je nekada neki snazan i bolan udarac naterao da ojacate?

Za sve koji vole da cuju fantasticne glasovne mogucnosti i osete se bolje kad (pokusaju da) ih slome:

Love you all,
Girlicious
:heart:

Pa dobro, iskreno bolje da nas ucine srecnom nego fajterom :mrgreen:
A sta mozes drugo nego da ojacas..samo sto ako mnogo puta "ojacas" postoji opasnost da se pretvoris u hladnu osobu..da se ogradis zidovima sto ne moze biti dobro

Pa dobro, iskreno bolje da nas ucine srecnom nego fajterom :mrgreen:
A sta mozes drugo nego da ojacas..samo sto ako mnogo puta "ojacas" postoji opasnost da se pretvoris u hladnu osobu..da se ogradis zidovima sto ne moze biti dobro

To si sjajno primetila Sally, i u pravu si...
Jedna divna i nezna devojka koja je uzivala u ljubavi i bila romanticna pocela je tako da prozdire muskarce i koristi ih samo za zabavu, pa je tako mnogo povredila nekog ko je njoj skidao zvezde sa neba i nije bio ni nalik onima koji su u njoj ubili taj mazni devojacki duh...

Posle svakog sam nesto novo naucila...

Ali jedan se izdvojio.. I njemu treba da zahvalim sto sam postala jaca, hrabrija, shvatila neke stvari.. Dosta sam se promenila...

Odnosno, menjala sam se postepeno... Period posle raskida mi nije bio ni malo lak.. I dugoo dugoo sam razmisljala o tome, plakala, bila tuzna, nikakva... Slomio je sve u meni... I niko ne zna kako mi je bilo.. Jer sam se trudila da ne pokazujem mnogo tu moju tugu...

Ojacala sam... I iako vise nemam nikakav kontakt sa njim, izbrisala sam ga potpuno iz zivota (ali ne i iz srca), shvatila sam da ustvari treba da mu budem zahvalna sto sam postala jaca osoba...

A mozda i ne treba da mu zahvalim.. Da to nije uradio on, uradio bi neko drugi.. Ne treba da mu se zahvalim za proplakane noci i sav bol koji sam osecala... Ne treba da mu se zahvalim jer je i pored saznanja da me je povredio, nastavio da se ponasa kao kreten cime je zasluzio da vise ne zelim da cujem za njega...

Neke osobe nisu dovoljno jake da predju preko takvih stvari i one ne izlaze jace iz veze... Pa im se to stalno desava..

Back