TFY

gost 167296

Iskusan
Poruka
5.962
Tifani je u poslednje vreme izbacio jako fine stvari. Kupila sam kod njih zimsku jaknu (braon sa krznom) 9000 din i dobila je na popustu za 7000 din, zaista sam zadovoljna, a i ima za sve nesto da se nadje, od onih svakodnevnih varijanti pa do nekih poslovnih kosuljica, sakoa, pantalona... Prosle zime sam uzela dzemper i prezadovoljna sam, prava vuna, fino se pere, brzo se osusi, lepo stoji, ima veliku kragnu isto sam ga upecala na popustu za nekih 2500 din, a izgleda mnogo skuplje i otmenije...Onda pre par godina sam uzela jednu crnu majicu koja i dan danas ima onu istu crnu boju, uopste se nije isprala, tek tek, a nosila sam je leti bas cesto. Zatim kaisevi su im odlicni, od koze, uzela sam ga za nekih 1500 din, i bas je dobar, ne lomi se na mestima gde se kopca, bas je super... A i uvek moze da se uleti u neki popust i da stvarno izadju povoljno stvari, poprilicno dobrog kvaliteta, i finog izgleda. Kako se vama cini TFY? Da li ste kupovali nekad nesto, ako jeste, sta i po kojoj ceni?
Jos bi htela da pitam, da li u Novom Sadu postoji jos negde njihova prodavnica, posto ja znam samo za onu u Merkatoru?

UUUU, ja bas volim TFY! Svasta sam kupovala kod njih vec godinama i rado preporucujem! Prvo, domaci brend a ja pre svega cenim nase kreatore, zaista su kvalitetni i odlicni. Nema greske sto se TFY tice jer po ostalim buticima mi je sve sumljivog porekla - Kineske stvari zaista ne podnosim, sve sto je kao iz Italije je isto Kinesko... Drugo, ima odlicnih modela a izdvojila bih farmerke koje sam nosila pa dve - tri godine a da se kvalitet nije promenio i uz to su specificni modeli koji izgledaju jako dobro za sve prilike. Kaisevi - izuzetni. Imam 2-3 njihove majcice i tunikicu i zadovoljna sam. Rado kupujem poklone a rodjendan svojim najblizima iz TFY.
Kupovala sam i njihove suknjice, lanene letnje pantalone, primetila sam lepe tasne.
Jednostavno, da skratim - nisam se ni jednom pokajala sto sam kupila nesto iz TFY. Nesto sam kupovala na snizenju, nesto po regularnoj ceni, uglavnom su to pristupacne cene a da ne spominjem unikatne modele. Cini mi se da su se farmerke regularno kretale ok 50e, kasnije po nizoj ceni od 30% ako ostane odgovarajuca velicina...
Imala sam dosta njihovih stvari, pa sam jedno vreme prestala da kupujem da malo promenim, ali se uvek rado vracam, bar da kupim sal!:ok:

Slazem se sa tobom u potpunosti, ja sam isto prezadovoljna. Sve je kvalitetno, originalno i nekako jedinstveno, ne moze da ne stoji nekom... Za sve prilike, od izlazaka, poslovnih sastanaka, pa do kucnih nekih varijanti. Jednom na jednoj temi na dom i porodica napisah kako volim da kupujem brendiranu robu pre svega misleci na TFY i PS, pa me napadose, kao da sam rekla da svake nedelje idem u Pariz po Luj Viton torbe,haljine itd... Cene su zaista pristupacne pogotovo ako usletis u snizenje ili rasprodaju. A opet znas da je nase, domace, da nije kinesko, i u kvalitet ne moras da sumnjas.

Super mi je TFY, upravo nosim jedan njihov crni duksic na sniranje.

Kupila sam ga prosle zime za 990 din. na snizenju, nosim ga cesto i rado.

Materijal i boja su i nakon skoro 400 dana nosenja super, iako ga cesto perem i vucem sa sobom. :ok:

Farmerke su im savršenstvo! Ali ni ostale stvari ne zaostaju. Kvalitet materijala je za svaku pohvalu.

Letos sam kupila jednu neobičnu pink majicu kratkih rukava, a ne verujem da ću prežaliti što pre par godina nisam kupila za jednu suknju od teksasa, do kolena, sa karnerima. Uh!

3417_web-DJT_6968-tfy_if.jpg

Back