gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Tifani je u poslednje vreme izbacio jako fine stvari. Kupila sam kod njih zimsku jaknu (braon sa krznom) 9000 din i dobila je na popustu za 7000 din, zaista sam zadovoljna, a i ima za sve nesto da se nadje, od onih svakodnevnih varijanti pa do nekih poslovnih kosuljica, sakoa, pantalona... Prosle zime sam uzela dzemper i prezadovoljna sam, prava vuna, fino se pere, brzo se osusi, lepo stoji, ima veliku kragnu isto sam ga upecala na popustu za nekih 2500 din, a izgleda mnogo skuplje i otmenije...Onda pre par godina sam uzela jednu crnu majicu koja i dan danas ima onu istu crnu boju, uopste se nije isprala, tek tek, a nosila sam je leti bas cesto. Zatim kaisevi su im odlicni, od koze, uzela sam ga za nekih 1500 din, i bas je dobar, ne lomi se na mestima gde se kopca, bas je super... A i uvek moze da se uleti u neki popust i da stvarno izadju povoljno stvari, poprilicno dobrog kvaliteta, i finog izgleda. Kako se vama cini TFY? Da li ste kupovali nekad nesto, ako jeste, sta i po kojoj ceni?
Jos bi htela da pitam, da li u Novom Sadu postoji jos negde njihova prodavnica, posto ja znam samo za onu u Merkatoru?
Jos bi htela da pitam, da li u Novom Sadu postoji jos negde njihova prodavnica, posto ja znam samo za onu u Merkatoru?