Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stalno se pricca o visini, mene zanima kako gledate na kilazu i gradju, koliko su te stvari bitne.mozete da kacite slike ljudi za koje smatrate da su super gradjeni
nemoj da plasis i traumiras ove nase muskarce znate da oni vole samo mrsave![]()
Pa ja volim bas zgoljave. Mesnate nisu mi seksi. Mada kad ima tanke noge ruke i usko lice tolerisem veliko dupence ili stomacic, no problem.nemoj da plasis i traumiras ove nase muskarce znate da oni vole samo mrsave![]()
stalno se pricca o visini, mene zanima kako gledate na kilazu i gradju, koliko su te stvari bitne.mozete da kacite slike ljudi za koje smatrate da su super gradjeni
samo da nije mrsav
ni ja ne volim mrsave
to bre kad stisne da sve zapuca
![]()
Koliko su bitne? Bitne su toliko da kada se poklopi energija i proradi hemija, zaboravis na svoje zamisljane ideale.
Briga o sebi je stvar i zdravlja i higijene i kulture. Naravno da nista ekstremno (u plus i minus) ne moze biti pozitivno ni privlacno.
Ali, ako se bas trazi slika... Ne znam kako zrace uzivo, sa ekrana privlace
Pogledajte prilog 304760
Pogledajte prilog 304761
I muskarac koji i u helankama izgleda muzevno
Pogledajte prilog 304762
Pogledajte prilog 304763
da bre, zamisli kad krene da bode koscicama![]()