Tetoviranje

Wipper

Zainteresovan član
Poruka
110
Pozz svima, neko vreme planiram da se tetoviram, dosta mojih drugova već jeste.. Imam 18 godina, kakva su vaša iskustva? Da li ljudi gledaju sa strane, i da li se promenimo u očima drugih kad se tetoviramo?

Da li se kajati posle toga?

Ne planiram sad da uradim ruku ko seljak, ili list :dash:
Pre bi nešto u vezi porodice ili inacijali ili čak portret nečiji na grudima il tako nešto..

Kakva su vaša iskustva sa drugima koji su se ranije tetovirali? Da li se kaju zbog toga?

Pozz svima, neko vreme planiram da se tetoviram, dosta mojih drugova već jeste.. Imam 18 godina, kakva su vaša iskustva? Da li ljudi gledaju sa strane, i da li se promenimo u očima drugih kad se tetoviramo?

Da li se kajati posle toga?
iebali te drugi jel imas isti ukus sad i pre 5 god,nemas,pa sta ces s njom sa 30 da se laserises

Ne planiram sad da uradim ruku ko seljak, ili list :dash:
Pre bi nešto u vezi porodice ili inacijali ili čak portret nečiji na grudima il tako nešto..

Kakva su vaša iskustva sa drugima koji su se ranije tetovirali? Da li se kaju zbog toga?
Ja se pojed'o k'o 'lebac !

- - - - - - - - - -

Pa iskreno, kao da budu uvek uz mene ili tako nekako.. Volim to i sviđa mi se..

Nosi sliku u novčaniku, pa će stalno biti uz tebe !

Šupičkumaterinu,'oćeš da radiš cela leđa a ne znaš ni šta bi stavio.Ako razmišljaš o brisanju tetovaže i šta raditi kada ti dosadi-nemoj je ni raditi.

Izvinite gospodine ako sam vas iznervirao, ali ko je pominjao leđa uopšte? Reko sam grudi, i to nisam mislio da bude ogromno.. I ako nemaš neki dobar savet ili iskustvo, zamolio bi te da me zaobiđeš i ne vređaš.. Hvala

1.Prilikom tetoviranja imaš manje i više bolne delove tela.Nakon glave i vrata grudi slede po jačini bola što znači da ih uopšte nije pametno raditi.Bolje radi leđa...Pazi,verovatno tetoviranje k**ca boli više i od glave i od grudi al' uzeću u obzir da smo normalni i to preskočiti.
2.Ako te tetovaža smori možeš je prekriti al' to je u većini slučajeva teško s**nje.Edo Maajka živ primer:
14nhisl.jpg

3.Zaista,ako razmišljaš o skidanju ili prekrivanju tetovaže nemoj je ni raditi.To ću ti reći ovako n**rkan a isto bi ti rekli i moji ortaci koji ih rade kao i onaj kod koga ti budeš radio.
4.Nisam gospodin.:mrgreen:

Ja sbe od pre 5 godina kad bi video bi isamarao i poslao kuci da se probuce i da se unormali,e sad mogu da zmislim sta bi ti sebi radio kad bi se istetovirao i u ubuducnosti bi se garant mene setio i rekao:"sto nisam slusao onog pametnog lika sa foruma"?
Sacekaj da te prodje pubertet pa onda uradi ako bas hoces. Znaci uradi negde oko 22 godine.

To je kulovska stvar. Moj ti je savet da to ne radis,osim ako nisi u fazonu "Vidite me kako sam kul,sva paznja u mene".

Није тачно, ни мало. Ево ја планирам да се истетовирам крајем године, мала дискретна тетоважа за коју ће знати само они који морају.. За многе та тетоважа има своје значење и неки траг..

Za mene je tetoviranje sviranje *****. Slazem se ja Juzerom,poenta tetoviranja u 99% slucajeva je da svi vide tu skicu na vasem telu. Ne treba mi tetovaza da pokazem svima da mi nesto znaci u zivotu.

Nisu to predrasude,vec su to seljacine.
Boli me **** jesi robijas,umetnik,metalika,sta vec,ti si seljacina jer koji **** ti imas meni da pokazujes bilo sta? Sta mene briga za tvoje tetovaze,tvoje poruke i sl.
To je isto kao oni fenseri kad se obuku u sljastece majce,tarzanke,brze naocare ili one metalke sa print majcama i velikim kosama,pankeri za cipelama,sarenim kosama... Seljacine.

Back