Tetovirane devojke

Vidi kako skocis ko oparen.
A nije te sramota da se posprdno obracas ljudima, sa kojima piskaras ovuda, i kacis neke simbole, kao duhovit si jako.
Jadno.
Niko ne trazi tvoju dozvolu, niti ugrozava tvoje postojanje time sto ce se tetovirati, kao ni izborom motiva.
Ne skačem kao oparen, ali reagujem kad neko direktno vredja.
Izneo sam svoj stav i ne zameram ni @Macan ni tebi kad mi pišete da lupam ili piskaram gluposti. On meni "ne lupaj" ja njemu "piši šta 'oćeš na svojoj guzici" i to je to. Niko mi nije prozivao roditelje ni rodbinu.
A da su mi smešne osobe koje na svom telu ispisuju svakakve stvari za koje i ne znaju šta znače - jesu, i posprdno ću se i dalje izražavati o toj grupi ljudi.
Pojma nemam šta je ko od vas tetovirao na sebi, niikom se ne obraćam direktno, ako se neko nađe prozvan, nek razmisli zašto se našao prozvan.

Ne skačem kao oparen, ali reagujem kad neko direktno vredja.
Izneo sam svoj stav i ne zameram ni @Macan ni tebi kad mi pišete da lupam ili piskaram gluposti. On meni "ne lupaj" ja njemu "piši šta 'oćeš na svojoj guzici" i to je to. Niko mi nije prozivao roditelje ni rodbinu.
A da su mi smešne osobe koje na svom telu ispisuju svakakve stvari za koje i ne znaju šta znače - jesu, i posprdno ću se i dalje izražavati o toj grupi ljudi.
Pojma nemam šta je ko od vas tetovirao na sebi, niikom se ne obraćam direktno, ako se neko nađe prozvan, nek razmisli zašto se našao prozvan.
blago tebi kad imas u zivotu vremena da se bavis tudjim guzzicama :)

Tetovaze necu raditi, iako sam godinama razmisljala o jednoj maloj, iza na vratu, da bude salkrivena ispod kose. Drago mi je sto je nisam uradila.
Ali volim da vidim tetovaze i neke su mi jako zanimljive. Tā Moko, tradicionalne tetovaze Maori plemena, japanski Irezumi.
Ne svidjaju mi se tetovaze guze i intimnih delova, kao ni tzv. bitch stamp.

Sam imam jednu baš veliku tetovažu na vidnom mjestu i planiram još da ih radim. A djevojke sa tetovažama, nemam ništa protiv, samo da se ne pretjera, može da bude ili izuzetno sexy ili izuzetno odbojno, sredine nema.

Back