Tetovaze

Kupio sam masinicu i nameravam da se bavim tim poslom Proslog leta sam jednoj ludachi tetovirao target metu i to bas na intimnom delu mislim da se sprema za neko takmicenje ...u streljastvu.:per:

štati to ocili...?
volim tetovaže, al ne oni tribali i uopšte tetoviranje po celim rukama, ma kakav znak ili slika bila...to je majmunisanje po meni...i ja žalim takve ljude jer kad omatore to će da se razvisi i na ništa neće da liči...
iam dve neupadljive...dobro, ova prva možda jeste malo, al eto za utehu nije tribal...

Jedan od sedam smrtnih grehova je bušenje tela zarad provlačenja metala kroz kožu i crtanje po telu raznih slika.

Nikada se nisam zanosio za tim, a u prilog tome ide i gornja rečenica.

štati to ocili...?
volim tetovaže, al ne oni tribali i uopšte tetoviranje po celim rukama, ma kakav znak ili slika bila...to je majmunisanje po meni...i ja žalim takve ljude jer kad omatore to će da se razvisi i na ništa neće da liči...
iam dve neupadljive...dobro, ova prva možda jeste malo, al eto za utehu nije tribal...

skoro sam videla poster gde je neko istetovirao tribal koji u prevodu znaci - pileca supa sa noklicama :rotf:

evo ga

tribal-1.jpg

Poslednja izmena:
Sta mislite o njima ja sam istetovirao isti znak ( srpski ocili kao i moj cale i mogu vam reci da mi je bas cool.
Сматрам их одбојним; немам ни једну тетоважу, а и који ће ми куррррррррац.
Остали ако воле, нек` изволе, нећу ја да се мешам у њихову слободу, нек` се шарају до миле воље.

skoro sam videla poster gde je neko istetovirao tribal koji u prevodu znaci - pileca supa sa noklicama :rotf:

evo ga

tribal-1.jpg
to nije tribal tetovaža...
a to oko tih kineskih slova sam čuo...teraju zajebanciju sa nama, pa nam podvaljuju neka slova koja znače nešto skroz drugo od onoga što mi mislimo da znači...i koji god te kinez vidi ili neko ko zna kineski, umre od smeha...

Back