Sta mislite o njima ja sam istetovirao isti znak ( srpski ocili kao i moj cale i mogu vam reci da mi je bas cool.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o njima ja sam istetovirao isti znak ( srpski ocili kao i moj cale i mogu vam reci da mi je bas cool.
Imam istetovirano Forum Krstarica, potforum Muskarci na penisu.
štati to ocili...?
volim tetovaže, al ne oni tribali i uopšte tetoviranje po celim rukama, ma kakav znak ili slika bila...to je majmunisanje po meni...i ja žalim takve ljude jer kad omatore to će da se razvisi i na ništa neće da liči...
iam dve neupadljive...dobro, ova prva možda jeste malo, al eto za utehu nije tribal...
Сматрам их одбојним; немам ни једну тетоважу, а и који ће ми куррррррррац.Sta mislite o njima ja sam istetovirao isti znak ( srpski ocili kao i moj cale i mogu vam reci da mi je bas cool.
Dobra je fora kad padnu u ruke nekog drugog da moraju da se pravdaju ko ih je zigosao.
to nije tribal tetovaža...skoro sam videla poster gde je neko istetovirao tribal koji u prevodu znaci - pileca supa sa noklicama
evo ga
![]()
moja devojka na guzovima istetovirala udji slobodno